ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Πανάκριβος ο Ροναλντίνιο..."!

Γκαλιάνι: "Πανάκριβος ο Ροναλντίνιο..."!
Ροναλντίνιο-μπαρτσελόνα

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι "προσγείωσε" τους φίλους της Μίλαν, λέγοντας πως ο Ροναλντίνιο στοιχίζει ακριβά και δεν είναι σίγουρη η απόκτησή του

"Δεν ξέρω αν η υπόθεση αυτή θα έχει ευτυχή κατάληξη. Εμείς θεωρούμε ότι κάνουμε σωστές κινήσεις στη μεταγραφική αγορά, αν κλείσει επιτυχημένα το θέμα καλώς, διαφορετικά θα αλλάξουμε στόχο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο άμεσος συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει κάποιο νέο στην υπόθεση. Δεν είπα ποτέ ότι ήμασταν κοντά στη Μπαρτσελόνα. Είναι άλλο πράγμα να είμαστε κοντά στο Ροναλντίνιο και άλλο να είμαστε κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του.

Για το Ροναλντίνιο ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όχι μόνο η Ίντερ. Είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκομαι σε αυτό το χώρο και τίποτα δεν μου προξενεί εντύπωση: εάν η Μπαρτσελόνα αποδεχτεί αυτά που της προτείνουμε καλώς, διαφορετικά δεν προχωράμε.

Πάντως είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στον Απρίλη και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε έναν μήνα".






Όσο για τις ελπίδες που έχει η Μίλαν να παίξει και τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης Ροναλντίνιο, ο Γκαλιάνι σχολίασε:

"Εμείς πιστεύουμε, ο μόνος δρόμος για να φτάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος, όμως θα εξαρτηθούν πολλά από τη Φιορεντίνα.

Κάναμε πάντως ένα καλό ματς με τη Ρετζίνα και αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός πως οι Κακά, Ιντζάγκι και Πάτο τραυματίστηκαν σε κρίσιμα σημεία της σεζόν",

κατέληξε χαρακτηριστικά.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ