ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Παρακάλεσα τον Μιγιάτοβιτς για Κακά"

Γκαλιάνι: "Παρακάλεσα τον Μιγιάτοβιτς για Κακά"
New Image

Την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης να σταματήσει η ομάδα του να πιέζει για τον Κακά, έκανε ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι"

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του την Τρίτη (3/7) ο Αντριάνο Γκαλιάνι, δεχόμενος ερωτήσεις από εκπροσώπους του Τύπου άρτι αφιχθείς στα γραφεία της ιταλικής Λίγκας, αποκάλυψε ότι ζήτησε προσωπικά από τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς τη Δευτέρα να σταματήσει η Ρεάλ την πίεση που ασκεί για να πάρει τον Βραζιλιάνο μέσο στο Μπερναμπέου.
"Μίλησα δύο φορές με τον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ, Μιγιάτοβιτς, και τον παρακάλεσα να βάλουν οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία. Έχω μία εξαιρετική σχέση μαζί του και του είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα, ότι φτάνει με αυτο το θέμα", τόνισε ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε:

Λείπουν οι υπογραφές του ισχυρού διδύμου...
"Ο Κακά θα παραμείνει οπωσδήποτε στο Μιλάνο, έχει συμβόλαιο και πιστεύω ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε ένα σύλλογο όπως η Μίλαν.

Αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ ενοχλητικές, όμως φανερώνουν ταυτόχρονα ότι διαθέτουμε τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.



Ακούγονται πολλά, όμως την υπογραφή του προέδρου Μπερλουσκόνι και τη δικιά μου, για τη μετακίνηση του Κακά δεν θα την δουν ποτέ".

Όσον αφορά για το ποιος είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει τη Μίλαν στην επίθεση, ο Γκαλιάνι σχολίασε: "Ίσως να είναι ένα όνομα διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν στις εφημερίδες. Ο Πάτο είναι ένας επιθετικός που ενδιαφέρει όλες τις μεγάλες ομάδες, ενώ ανοιχτές είναι οι πόρτες για τον Κασάνο

Εάν οι Ετό και Ροναλντίνιο μείνουν στη Μπαρτσελόνα, τότε είμαστε ικανοποιημένοι με αυτούς που έχουμε. Έχω μιλήσει με τον Τονιατσίνι, που είναι υπεύθυνος για το ατομικό πρόγραμμα του Ρονάλντο, μου είπε ότι είναι σε φόρμα, αδύνατος και αποφασισμένος", ήταν τα λόγια του Γκαλιάνι.









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ