ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Πρώτος στόχος τώρα το σκουντέτο"

Γκαλιάνι: "Πρώτος στόχος τώρα το σκουντέτο"
Γκαλιάνι1

Ο τίτλος του πρωταθλητή λείπει τέσσερα χρόνια, με τον Γκαλιάνι να τονίζει ότι του χρόνου η Μίλαν θα έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα

"Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι φίλαθλοί μας το ζητούν, οπότε το πρωτάθλημα θα βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές μας τη νέα σεζόν.

Θα είναι πρώτος στόχος ή τουλάχιστον θα μπει στην ίδια μοίρα με το Τσάμπιονς Λιγκ",

τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος μίλησε και για τον μοναδικό φετινό στόχο που έχει απομείνει στη Μίλαν, και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 4η θέσης.

"Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με το να τελειώσουμε πάνω από τη Φιορεντίνα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε σε αυτό, στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στη θερινή μεταγραφική περίοδο για να παραμείνουμε ως η πιο επιτυχημένη ομάδα στον κόσμο.

Θα δούμε αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε περιορισμένο ρόστερ ή να δημιουργήσουμε μία νεανική ομάδα".

Επόμενος αντίπαλος για τους Μιλανέζους είναι η Ρόμα, η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί πλέον την Ιταλία στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Γκαλιάνι να εύχεται η ομάδα της "αιώνιας πόλης" να μιμηθεί την περσινή επιτυχία των "ροσονέρι":

"Ελπίζω να καταφέρουν αυτό που κάναμε εμείς πέρυσι με τη Λίβερπουλ. Νικηθήκαμε στην Κωνσταντινούπολη, μετά τους βρήκαμε στην Αθήνα και πήραμε το αίμα μας πίσω.

Η Ρόμα είχε ένα αρνητικό περιστατικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι και ελπίζω να επαναλάβουν αυτό που κάναμε με τη Λίβερπουλ".









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ