ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Θέλουμε να επιστρέψει ο Γκουρκούφ"

Γκαλιάνι: "Θέλουμε να επιστρέψει ο Γκουρκούφ"
Γκαλιάνι-Μπέκαμ-παρουσίαση

Ο Α.Γκαλιάνι ξεκαθάρισε πως αν η Μπορντό δεν πληρώσει τη ρήτρα αγοράς των 13 εκ.λιρών, ο Γ.Γκουρκούφ θα επιστρέψει στη Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι

Ο 22χρονος μέσος μπορεί να μην "μάγεψε" τη διετία που έμεινε στο "Σαν Σίρο" (αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2006 από τη Ρεν), ωστόσο ο Αντριάνο Γκαλιάνι κατέστησε σαφές πως την επόμενη σεζόν είτε θα συνεχίσει στους Γιρονδίνους είτε θα επιστρέψει στους "ροσονέρι".
"Ο Γιοάν θα παίξει για τη Μπορντό η τη Μίλαν την ερχόμενη σεζόν, πουθενά αλλού", τόνισε ο αντιπρόεδρος των Μιλανέζω στην "L'Equipe" για να συνεχίσει: "Θέλαμε πάντα τον Γκουρκούφ και κάνουμε το σταυρό μας να επιστρέψει.

Εάν η Μπορντό δεν καλύψει το ποσό των 13 εκ.λιρών που απαιτούνται για την αγορά του τότε θα επιστρέψει και δεν θα τον δώσουμε κάπου δανεικό ξανά.

Δεν έπαιξε πολύ από το 2006 μέχρι το 2008, όμως αυτό οφείλεται στον εκπληκτικό συναγωνισμό που είχε από τους Τζενάρο Γκατούζο, Μάσιμο Αμπροζίνι, Αντρέα Πίρλο, Κλάρενς Ζέεντορφ και Κακά.



Ο Γκουρκούφ είναι εξαιρετικός παίκτης και το αποδεικνύει αυτό στη Μπορντό και στην Εθνική Αγγλίας. Θα υπάρχει χώρος για αυτόν στη Μίλαν".




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ