ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Θέλουμε τον Ετό"

Γκαλιάνι: "Θέλουμε τον Ετό"
New Image

Την παραδοχή ότι ο Καμερουνέζος φορ της Μπαρτσελόνα είναι ο υπαριθμόν 1 στόχος των "ροσονέρι" αυτό το καλοκαίρι, έκανε ο Αντριάνο Γκαλιάνι

"Ο πρώτος στόχος της Μίλαν για την επόμενη αγωνιστικη περίοδο είναι και παραμένει ο Σάμουελ Ετό, εάν υπάρχουν τα απαραίτητα οικονομικά εφόδια από την πλευρά μας και η Μπαρτσεόνα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, τότε θα τον αποκτήσουμε", τόνισε στις δηλώσεις του στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας για να συμπληρώσει με νόημα:

"Εάν δεν καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτή τη μετεγγραφή, τότε η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα μείνει όπως έχει, με την προσθήκη του Ρονάλντο (στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μόνο στο Καμπιονάτο καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ)".

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι "μπλαουγκράνα" ετοιμάζονται να κάνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, μετά την απώλεια του τίτλου, και ένας από τους παίκτες από τον οποίο θέλουν να... απαλλαγούν είναι ο Σάμουελ Ετό, τον οποίο κοστολογούν περίπου 40 εκ.ευρώ.

Οι "ροσονέρι" βλέπουν στο πρόσωπο του Καμερουνέζο φορ τον κατάλληλο παίκτη για να κάνει πανίσχυρη τη γραμμή κρούσης, και αναμένεται να "κονταροχτυπηθούν" με την συμπολίτισσα, Ίντερ, για το ποιός θα τον αποκτήσει.

Όσο για την περίπτωση του Ουκρανού επιθετικού, ο Γκαλιάνι σχολίασε: " Έχει ήδη μιλησει με τον Μπερλουσκόνι. Όποια απόφαση και να πάρει ο πρόεδρος θα τον στηρίξω, είναι εδώ και 30 χρόνια που συμφωνούμε".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ