ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Τζίλα για 10 χρόνια"

Γκαλιάνι: "Τζίλα για 10 χρόνια"
New Image

Την πεποίθηση ότι ο Ιταλός φορ μπορεί να αποτελέσει τον στράικερ των"ροσονέρι" μέχρι το... 2017, εξέφρασε ο Αντριάνο Γκαλιάνι

Ορμώμενος από την δημόσια τοποθέτηση του Φίλιπο Ιντσάγκι υπέρ του συμπαίκτη του (" Πιστεύω πως ο Τζίλα θα είναι ο επιθετικός της Μίλαν για τα επόμενα 10 χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά), ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, δεν έχασε την ευκαιρία να υπερθεματίσει, μετά το σημερινό ραντεβού που είχε με τον Τζιλαρντίνο, ραντεβού στο οποίο οριστικοποιήθηκε η παραμονή του παίκτη στο "Σαν Σίρο".

"Έχω και εγώ αυτήν ακριβώς την άποψη, όπως ο Πίπο. Λίγες ημέρες πριν, μετά τη συνάντηση με τον παίκτη, τον πατέρα του και τον μάνατζέρ του, ήμασταν πολύ ήρεμοι. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κλίμα θα επιστρέψει", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γκαλιάνι και συνέχισε:

"Ο Τζίλα πρέπει να καταλάβει ότι του έχουμε πολλή εμπιστοσύνη, όμως κανείς στη Μίλαν δεν έχει ζητήσει ποτέ να πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Θα είναι ένας από τους τέσσερις επιθετικούς της ομάδας και θα διεκδικήσει την θέση με τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους.

Εάν η Μίλαν δεν είχε τόσες πολλές επιλογές στο ρόστερ της δεν θα έφτανε άλλωστε στον τελικό της Αθήνας. Το να ξεκινάς από τον πάγκο, μερικές φορές, δεν είναι μειωτικό.

Πιστεύω ότι ο Αλμπέρτο θα καταλάβει αυτά τα πράγματα. Είναι λογικό για έναν παίκτη να θέλει να αγωνίζεται πάντα, διαφορετικά δεν θα ήταν παίκτης της Μίλαν",

κατέληξε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

"Δεδομένη η θέλησή μου να μείνω στη Μίλαν"
Από την πλευρά του, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης, εκφράζοντας την αφοσίωσή του στους "ροσονέρι".

"Είμαι χαρούμενος για τη συνάντηση που είχαμε. Έχω επίγνωση πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν, όπου θα ήθελα να παραμείνω για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Άκουσα τον Ιντσάγκι, που μου είπε πολλά ωραία πράγματα, ενώ άκουσα και τους άλλους συμπαίκτες μου, που μου ζήτησαν να σκεφτώ καλά τα πράγματα.

"Στην πραγματικότητα δεν είχα αμφιβολίες για το μέλλον μου. Οι εφημερίδες άλλαξαν λίγο τα λόγια μου, όμως η θέληση να μείνω στη Μίλαν υπήρχε πάντα.







Έδωσα εκείνη τη συνέντευξη για να πω σε όλους ότι δεν θα επέτρεπε να παραχωρηθώ σε καμία ομάδα, πόσο μάλλον στην Ίντερ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός άσος, λύνοντας έτσι έναν "πονοκέφαλο" που είχε αποκτήσει η ομάδα του Μιλάνου το τελευταίο διάστημα.










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ