ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Γκάνσο: "Όνειρό μου να κερδίσω τον Μέσι"

Γκάνσο: "Όνειρό μου να κερδίσω τον Μέσι"

Ο 21χρονος σταρ της Σάντος αποκάλυψε την επιθυμία του να κερδίσει την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι στο Διηπειρωτικό Κύπελλο και στη συνέχεια να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Μίλαν.

Εντυπωσιάζει την τελευταία διετία με τη φανέλα της Σάντος και το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ για να αποσπάσουν την υπογραφή του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή πια, Νοτίου Αμερικής, Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο, ο οποίος μίλησε στην ιταλική εφημερίδα "Gazzeta dello Sport" και φρόντισε να μην κρύψει τις φιλοδοξίες του.

"Το όνειρό μου είναι να νικήσω την Μπαρτσελόνα του Μέσι στο τουρνουά του Διηπειρωτικού, και μετά να πάρω μεταγραφή για τη Μίλαν" είπε χαρακτηριστικά ο πολλά υποσχόμενος επιτελικός μέσος.

Οι "ροσονέρι" φαίνονταν και προ εβδομάδων φαβορί για την απόκτησή του αλλά η Σάντος φημολογείται πως ανέβασε την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή στα 50 εκ.ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν "παγώσει".

Εξάλλου, ο Γκάνσο θα έχει άμεσα την ευκαιρία να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις "μετοχές" του, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Μάνο Μενέσες, τον θεωρεί σημαντικότατη μονάδα για το φετινό Κόπα Αμέρικα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ