ΟΦΗ

Γκάντσεφ: "Στόχος το ΟΥΕΦΑ"

Γκάντσεφ: "Στόχος το ΟΥΕΦΑ"
Γκάντσεφ

Την ικανανοποίηση του για την παρουσία του στον ΟΦΗ εξέφρασε ο νεοαποκτηθέντας Βλαντιμίρ Γκάντσεφ

Ο ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Η. μίλησε στον "Athletic Radio" για την παρουσία του στον Ο.Φ.Η., για την απόφαση του Ραΐνερ Μάουρερ να τον χρησιμοποιεί σαν δεξί μπακ, για τους στόχους του Ο.Φ.Η. στο επόμενο πρωτάθλημα αλλά και για το φιλικό με τον Άρη .
Για την παρουσία του στον Ο.Φ.Η. : " Ήρθα σε μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτό το γεγονός από μόνο του μόνο ευχαριστημένο μπορεί να με κάνει. Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία πιο νωρίς από εμένα με αποτέλεσμα εγώ να μην είμαι ακόμα έτοιμος αλλά πιστεύω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα είμαι. Είναι λίγες οι ομάδες στην Ελλάδα που δίνουν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ο.Φ.Η. από την στιγμή που ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία. Μάλιστα αυτό το έχω διαπιστώσει από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα".

Για την απόφαση του Ραΐνερ Μάουρερ να τον χρησιμοποιεί σαν δεξί μπακ: " Σε αυτή την θέση αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο φιλικό με τα Χανιά για 20 περίπου λεπτά και η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε παράξενο που έπαιξα εκεί. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ σαν αμυντικός και για πρώτη φορά αγωνίζομαι σε αυτή την θέση αφού έπαιζα μόνο στο κέντρο. Ο προπονητής μου είναι αυτός που αποφασίζει και αυτός γνωρίζει τι πρέπει να κάνω. Δεν νομίζω ότι θα με χρησιμοποιήσει σε αυτήν την θέση αλλά να περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να δούμε τι θα γίνει. Εγώ πάντως όπου και αν αγωνιστώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ο.Φ.Η.".

Για τους στόχους του Ο.Φ.Η. στο επόμενο πρωτάθλημα: " Όλες οι ομάδες θα παλεύουν για κάτι είτε για έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είτε για την σωτηρία και αυτό δείχνει ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο τότε γιατί να μην κερδίσουμε την έξοδο μας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αλλά είναι αρκετά νωρίς για να πούμε ότι θα βγούμε στην Ευρώπη".

Για το φιλικό με τον Άρη: " Tο παιχνίδι με τον Άρη είναι ο ποιος δυνατός αγώνας από το παιχνίδι με την Τόμπολ και θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Να πω την αλήθεια και να έρθει η ήττα δεν με πειράζει. Πιστεύω ότι η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει την Κυριακή κατά 99% θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα δυνατό τεστ. Εμείς πάμε για τη νίκη όπως θα κάνουμε αυτό σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα είναι καλό για εμάς να πάρουμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης".

Το μυαλό στο φιλικό με τον Άρη

Σε ασκήσεις με μπάλα, σουτ στους τερματοφύλακες και δίτερμα αφιερώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στον ΟΦΗ. Στο δίτερμα, μάλιστα, σκόραραν οι Σίμιτς και Πόποβιτς. O Πέερσμαν επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Λεοζίνιο αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και δε συμμετέχει στο πρόγραμμα του Ράινερ Μάουερ.

Οι Μιχελακάκης, Στεφανής γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Νίκου Κουνδουράκη. Ο Μπεμπής έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, στο οποίο έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και δε γυμνάστηκε. Ο Πυθαρούλης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και εξακολουθεί και απέχει των προπονήσεων.

Οι προαναφερόμενοι τραυματίες, μαζί με τους Κασμερίδη, Μονιάκη, Πλουσή που έχουν κληθεί στην Εθνική Ελπίδων και τους Αλέκο Κουνενάκη, Χριστοφή, έμειναν εκτός αποστολής από το φιλικό κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε για το ματς της Κυριακής τους παρακάτω παίκτες: Πέερσμαν, Τζόρβα, Αρβανίτη, Κοκκινάκη, Νίκο Κουνενάκη, Πίτσο, Πλιάγκα, Ρουμπάκη, Σφακιανάκη, Ταραλίδη, Μπαρκαουάν, Ντρούλιτς, Γκάντσεφ, Ισά, Λαρόκ, Νουαφόρ, Πόποβιτς, Σίμιτς και Γκέρμπερ.















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ