ΑΡΗΣ

Γκαρσία-Κόκε μέχρι το 2013!

Γκαρσία-Κόκε μέχρι το 2013!
κοκε

Aνανέωσαν μέχρι το 2013 Γκαρσία και Κόκε. Σκόρδας στο SPORT 24: "Kάνουμε προγραμματισμό με Μπάγιεβιτς"

Η ΠΑΕ Άρης, κλείνει μία-μία τις υποθέσεις που την... καίνε. Πρώτα οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς, την Δευτέρα, και το ραντεβού που έδωσε στους ποδοσφαιριστές τους για τις 25 Ιουνίου, έπειτα η ανανέωση των συμβολαίων των Νάτσο Γκαρσία και Σέρχιο Κόκε, μέχρι το 2013. Η συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις: "O Nάτσο Γκαρσία συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Αρης μέχρι το 2013. Ο Βολιβιανός μέσος αναχώρησε για την πατρίδα του καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιo μόλις επιστρέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

"Νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2013 υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι με την ΠΑΕ Αρης ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός που θα μείνει για πέντε ακόμη χρόνια στην ομάδα συμφώνησε με τους διοικούντες την ΠΑΕ και αναχωρεί για τη Μάλαγα φανερά ικανοποιημένος."

O Βολιβιανός μέσος, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, τονίζοντας: "Φεύγω ευτυχισμένος με αυτήν την εξέλιξη. Ηρθα στον Αρη σε δύσκολες εποχές και από τότε η ομάδα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Τα επόμενα χρόνια θα γίνουν πολλά περισσότερα και φυσικά ήθελα να ήμουν κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι στενοχωρημένος για την απώλεια του κυπέλλου, αλλά σύντομα θα εκπληρώσουμε όλα τα όνειρά μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου"

Από την άλλη, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε με την σειρά του: "Νομίζω ότι με αυτήν την κίνησή μου δείχνω ότι ο Αρης είναι η ομάδα της καρδιάς μου, αυτή που θα τελειώσω την καριέρα μου. Δεν σκεφτόμουν καμία άλλη ομάδα, αντίθετα έχω πίστη για το τι μπορούμε να πετύχουμε στον Αρη. Πιστεύω ότι και ο κόσμος του συλλόγου θα είναι εξίσου ικανοποιημένος με μένα για την επέκταση του συμβολαίου μου. Με πείσμωσε ακόμη περισσότερο η πρόσφατη απώλεια του κυπέλλου.

Μάθαμε από αυτήν την ήττα και ξεκινάμε την προσπάθεια για να οδηγήσουμε την ομάδα σε διακρίσεις. Ο κόσμος του Αρη ήταν συγκλονιστικός στον τελικό. Ολοι οι παίκτες κλαίγαμε βλέποντας τους φιλάθλους στις εξέδρες. Το νέο συμβόλαιο είναι αυτό που ήθελα. Πλέον φεύγω ήσυχος για διακοπές και θα γυρίσω δυνατός για την προετοιμασία"

.

Το μήνυμα του Νάτσο

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Βολιβία σήμερα το μεσημέρι ο Νάτσο Γκαρσία άφησε στο γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, ένα δώρο κι ένα σημείωμα.

Ήταν ένα στυλό για να το χρησιμοποιήσει στην υπογραφή του νέου συμβολαίου. "Πρόεδρε σου δίνω ένα δώρο. Είναι για να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Μια αγκαλιά", έγραφε το μήνυμα του Νάτσο.

Σκόρδας: "Kάνουμε πλάνα με Μπάγιεβιτς"

Για την επίτευξη συμφωνίας με τους δύο παίκτες αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο SPORT 24 ο πρόεδρος των "κιτρίνων" Λάμπρος Σκόρδας και την... αργοπορία της ανανέωσης με τον Γκαρσία: " Δεν υπήρξε καθυστέρηση στην συμφωνία με τον παίκτη. Εμείς περιμέναμε τον μάνατζερ του αρκετό καιρό και για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί μας στο επιθυμητό χρονικό διάστημα. Ήρθε σήμερα και ήρθαμε σε προφορική συμφωνία σχεδόν οριστική και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2013, μόλις γυρίσει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα".

Ο Λάμπρος Σκόρδας αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Αουρέλιο να φεύγει από την ομάδα, αλλά και το μέλλον του Ντούσαν Μπάγιεβιτς στους "κιτρινόμαυρους": " Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια όπως και ο Νέτο. Εμείς πληρώσαμε τα χρήματα που προβλέπονταν από την πρώην του ομάδα και όποιος σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει τον παίκτη θα πρέπει πρώτα να μιλήσει μαζί μας.

Όσον αφορά τον Μπάγιεβιτς έχω κουραστεί να απαντάω για αυτό το ζήτημα. Θα σας πω όμως ότι τη Δευτέρα είχαμε μία τρίωρη συνάντηση που κουβεντιάσαμε για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Ο κ. Μπάγιεβιτς έχει συμβόλαιο μαζί μας όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος"

.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ