ΑΡΗΣ

Γκαρσία: "Θέλω να απογειωθώ"

Γκαρσία: "Θέλω να απογειωθώ"
Γκαρσια Νατσο, αρης

Ο διεθνής Βολιβιανός του Άρη, Νάτσο Γκαρσία μίλησε για την προοπτική της διεξαγωγής της αγωνιστικής αυτό το σαββατοκύριακο

Αρχικά ο Νάτσο Γκαρσία δεν θέλησε να τοποθετηθεί θετικά ή αρνητικά ως προς την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής: "Δεν μπορώ να γνωρίζω αν το καταλληλότερο ήταν να γίνουν οι αγώνες. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς στους ανθρώπους και τα σπίτια τους" και στη συνέχεια τόνισε την πραγματική σημασία που πρέπει να έχει το ποδόσφαιρο:

"Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, να δείξει συμπόνια και αλληλεγγύη και να είναι κοντά τους. Αυτό ήθελε να κάνει και η λίγκα, αλλά οι αγώνες πρέπει να γίνουν και να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό κίνημα και ότι μπορεί να συνεισφέρει θετικά."


Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών και το πόσο έχουν επηρεαστεί από τα τραγικά γεγονότα, ο διεθνής Βολιβιανός του Άρη απάντησε: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο να απαντήσω για το πώς θα είναι ψυχολογικά οι παίκτες, εφόσον ληφθεί η απόφαση για να ξεκινήσει η αγωνιστική, δεδομένου ότι θα υπάρχει θλίψη και στενοχώρια.

Πριν από τα δυσάρεστα γεγονότα όλοι ανυπομονούσαν και ήθελαν να έρθει η ώρα για την πρώτη αγωνιστική. Πάντως αν τελικά γίνουν οι αγώνες, όσοι φίλαθλοι παρευρεθούν στο γήπεδο δεν θα έρθουν για να δουν μόνο μπάλα αλλά και για να συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους στις οικογένειες των θυμάτων".





Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα και το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ο Γκαρσία σχολίασε: "Η διοίκηση έκανε φέτος μία μεγάλη προσπάθεια. Αν και έφυγαν κάποιοι παίκτες, έκανε καλές μετεγγραφές. Η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται και να γίνει πρωταγωνίστρια. Όλοι μας έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε σε αυτό. Έχουμε τα προκριματικά του κυπέλλου UEFA, θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και τέλος, θέλουμε το τέλος της χρονιάς να μας βρει αρκετά ψηλά."


Όταν ρωτήθηκε για την μεθαυριανή κλήρωση του Κυπέλλου UEFA και την τύχη που χρειάζεται ο Άρης για να αποφύγει κάποιο από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης, ο ποδοσφαιριστής των "κίτρινων" απάντησε: "Εκτός από τύχη που πρέπει να έχεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να την κυνηγάς, δουλεύοντας. Όλοι θέλουμε να έχουμε καλύτερη τύχη και να αποφύγουμε κάποιο δυνατό αντίπαλο, όπως είχε γίνει με τη Ρόμα, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι σε σχέση με πρόπερσι είναι διαφορετική η ομάδα μας.

Διαφορετική όσον αφορά στην ποιότητα και τους στόχους. Πρέπει να καλυτερεύουμε διαρκώς τις συνθήκες και τις δυνατότητες μας. Όσο δυνατός και αν είναι ο αντίπαλός μας εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να κυνηγήσουμε την είσοδό μας στους ομίλους του UEFA".





Τέλος, αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά και θέλει να επιτύχει: "Η τρίτη μου χρονιά στον Άρη ελπίζω ότι θα είναι η καλύτερη χρονιά μου. Καταρχήν, θέλω να έχω σταθερή παρουσία και να βάζω πολλά γκολ. Να μην έχω τραυματισμούς, γιατί όταν συμβαίνει αυτό κόβεται ο ρυθμός του κάθε ποδοσφαιριστή και πρέπει να αρχίσει από την αρχή. Θέλω να απογειωθώ φέτος".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ