ΡΟΜΑ

Γκαρσία: "Υπάρχει και το ευρωπαϊκό ρεκόρ..."

Γκαρσία: "Υπάρχει και το ευρωπαϊκό ρεκόρ..."

Ο Ρούντι Γκαρσία προέβλεψε πως το ματς με την Τορίνο θα είναι θεαματικό, τόνισε πως δεν βλέπει τη Ρόμα ως... τραμπολίνο για την εκτόξευση της καριέρας του, και ξεκαθάρισε πως μετά το ιταλικό θέλει και ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Η Ρόμα έγραψε ιστορία την Πέμπτη καθώς με το 1-0 επί της Κιέβο έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει 10 σερί νίκες στη Serie A από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους Ρωμαίους να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα όνειρα για τη συνέχεια.

"Θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Περισσότερο από βάρος είναι βοήθεια για την ψυχολογία μας και έτσι δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Μετά το ιταλικό ρεκόρ υπάρχει και το ευρωπαϊκό...", τόνισε ο Γκαρσία, αναφερόμενος φυσικά στην δυνατότητα που έχει η Ρόμα με νίκη επί της Τορίνο να ισοφαρίσει την επίδοση της Τότεναμ, με 11 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στην Αγγλία τη σεζόν 1960-61.

"Ελπίζω πως θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι επειδή όταν παίζει η Τορίνο υπάρχει πάντα θέαμα.

Είναι μία ομάδα που βάζει και δέχεται γκολ και η οποία παίζει καλά", δήλωσε για το ματς της Κυριακής κόντρα στη "γκρανάτα" , ενώ συμπλήρωσε πως Γιουβέντους και Νάπολι δείχνουν με τις 8 νίκες, τη 1 ισοπαλία και τη 1 ήττα, πως κάνουν πορεία πρωταθλητισμού".

Ο Γάλλος τεχνικός παραδέχτηκε πως τη θέση του τιμωρημένου Καστάν θα πάρει ο Μπουρδίσο στο κέντρο της άμυνας ( "είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, έχει ποιότητα") ενώ σε ερώτηση για το αν η εμπειρία του στη Ρόμα μπορεί να λειτουργήσει ως... τραμπολίνο στη καριέρα του, απάντησε:

"Αυτό το πράγμα με το τραμπολίνο δεν υπάρχει ποτέ στο μυαλό μου. Εγώ σκέφτομαι την καριέρα μου σαν να είμαι μία ζωή στον ίδιο σύλλογο".

Σημειώνεται πως η Ρόμα θα παραταχτεί κόντρα στην Τορίνο χωρίς τον τιμωρημένο Καστάν και τους τραυματίες Τότι, Ζερβίνιο και Καστάν, με τον Βασίλη Τοροσίδη να θέτει υποψηφιότητα για να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Γκαρσία δοκίμασε τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) τους Τοροσίδη, Μπενατιά, Μπουρδίσο και Ντοντό, με τους "τζαλορόσι" να έχουν πάντως στη διάθεσή τους και τον Ντάγκλας Μάικον που εξέτισε την ποινή του.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ