ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Πρέπει να παίξουμε τελικό UEFA"

© Splash/La Presse
David Beckham con il Milan si allena a Dubai
Μπέκαμ-Μίλαν LA PRESSE

Την σφοδρή επιθυμία του να παίξει στον φετινό τελικό Κυπέλλου UEFA με τη Μίλαν εξέφρασε ο Τζενάρο Γκατούζο

Ο "Μπεκς" γνωρίζει σιγά σιγά τους νέους συμπαίκτες του, οι Άραβες φίλαθλοι είναι ολοένα και περισσότεροι σε κάθε προπόνηση του ιταλικού συλλόγου είτε γίνεται με ανοιχτές είτε με κλειστές τις πόρτες, ενώ η αισιοδοξία είναι διάχυτη στα πρόσωπα όλων.
"Δεν ξέρω αν θα προλάβω να παίξω φέτος, όμως το να σκέφτομαι ξανά τη Μίλαν σε τελικό με γεμίζει με υπερηφάνεια. Πρέπει να φτάσουμε στην Κωσταντινούπολη (ο φετινός τελικός του Κυπέλλου UEFA θα διεξαχθεί στο "Σουκρού Σαράτσογλου")", τόνισε με δηλώσεις του ο "λαβωμένος" Τζενάρο Γκατούζο, με τον Κακά από την πλευρά του να "στοιχηματίζει" σε εκτόξευση της Μίλαν αυτή τη χρονιά.

"Η Μίλαν έχει πείνα, ελπίζω ότι το 2009 θα είναι γεμάτο από νίκες, για μένα και για την ομάδα. Εύχομαι να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στον τομέα διάρκεια σε αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Οι στόχοι της ομάδας είναι το σκουντέτο και το Κύπελλο UEFA. Για μένα προσωπικά , τα 100 γκολ με τη φανέλα της Μίλαν και ποιος ξέρει, ίσως μπορέσω να επιστρέψω στο Παρίσι (για την ανάδειξη του κατόχου της "Χρυσής Μπάλας").

Όσο για την επιθυμία του Φίλιπο Ιντζάγκι για το 2009, ο στράικερ των "ροσονέρι" δήλωσε: "Εύχομαι υγεία, και μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να φτάσω τον Ραούλ στα ευρωπαϊκά γκολ, αν και οι στόχοι της ομάδας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο UEFA, έχουν προτεραιότητα".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ