ΑΕΚ

Γκατσίνοβιτς: "Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι, πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε για την πρόκριση"

Γκατσίνοβιτς: "Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι, πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε για την πρόκριση"
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. INTIME SPORTS

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα, υποστηρίζοντας πως η ομάδα δεν επιτρέπεται να έχει τέτοιες επιδόσεις, ενώ τόνισε πως χρειάζεται με πράξεις να δώσουν οι παίκτες την απάντηση.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά την απρόσμενη ήττα από τη Νόα, με τον ίδιο να εξηγεί πως δεν μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο, καθώς και πως στον επαναληπτικό η απάντηση θα πρέπει να δοθεί με πράξεις στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου:

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κέρδισε δίκαια. Δεν είναι εύκολο να μιλάς μετά από τέτοιες βραδιές. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, είμαστε έμπειροι παίκτες που πρέπει να αναλύσουμε τι δεν πήγε καλά. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Στη ρεβάνς πρέπει να περάσουμε. Πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε στραβά και να πάρουμε την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Όσον αφορά τις πιθανότητες ανατροπής στον επαναληπτικό αγώνα, ο ίδιος απάντησε: "Είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να το δείξουμε με πράξεις. Έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο και ένα γκρουπ παικτών ικανό, αλλά δεν έχει σημασία να μιλάμε τώρα. Πρέπει με πράξεις να δείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ