ΑΕΚ

Γκερέιρο: "Αν αισθανθώ άχρηστος, φεύγω"

Γκερέιρο: "Αν αισθανθώ άχρηστος, φεύγω"
γκερειρο

Ο Ρότζερ Γκερέιρο μίλησε για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, ενώ πιστεύει ακόμη ότι μπορεί να πετύχει στην ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος με πολωνικό διαβατήριο μέσος της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στην πολωνική εφημερίδα "Futbol News" και αναφέρθηκε στην ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, στο γεγονός ότι θεωρήθηκε αποτυχημένη η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως μπορεί ακόμα να γίνει ο σταρ των "κιτρινόμαυρων".
Διαβάστε παρακάτω μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γκερέιρο:

Ο προπονητής της ΑΕΚ περιμένει να είσαι χρήσιμος για την ομάδα στα πλέι οφ...

" Είμαι ήδη έτοιμος 100%. Υπάρχουν τρία παιχνίδια πριν από τα πλέι οφ κι ελπίζω να παίξω σε αυτά, έστω για κάποια λεπτά. Πρέπει να πάρουμε όλους τους βαθμούς σε αυτά τα ματς ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν κάπως περίεργο, χάσαμε όλα τα ντέρμπι. Στο δεύτερο γύρο έχουμε κερδίσει πολλά ντέρμπι, ενώ έχουμε μόνο μία ήττα. Στα πλέι οφ ο στόχος μας είναι μόνο η πρώτη θέση, η οποία δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Δεν ήσουν προετοιμασμένος να μείνεις στον πάγκο;

" Πώς να ήμουν προετοιμασμένος; Ποτέ στην καριέρα μου, είτε στη Βραζιλία, είτε στην Ισπανία, είτε στην Πολωνία, δεν υπέφερα από σοβαρό τραυματισμό και παντού ήμουν βασικός. Στη Λέγκια έπαιξα πάνω από 150 αγώνες, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα στον αστράγαλο ή στο γόνατο, τους συνηθισμένους δηλαδή τραυματισμούς που σε θέτουν εκτός. Είμαι δύο μήνες χωρίς μπάλα κι αυτή είναι μία εμπειρία που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου".

Δεν σκέφτηκες ποτέ: "Τι κάνω εδώ, αφού δεν παίζω";

" Αν αισθανθώ άχρηστος, θα μιλήσω με τον προπονητή και τη διοίκηση. Αν δεν αισθάνεσαι σημαντικός και χρήσιμος -κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αν είσαι βασικός ή αναπληρωματικός- τότε είναι καλύτερα να φεύγεις. Αυτά έχει η μπάλα. Κάθε παίκτης έχει καλές και κακές στιγμές, κανένας δεν μπορεί να είναι πάντα σε τέλεια φάση. Από την άλλη το ποδόσφαιρο είναι εντελώς απρόβλεπτο. Σήμερα δεν παίζω, αύριο μπαίνω στο παιχνίδι από τον πάγκο, σκοράρω και μ' αυτό το γκολ κερδίζει η ομάδα μου. Όλα αλλάζουν, το χαρτί γυρίζει".

Η ομάδα, ο προπονητής, οι φίλαθλοι, πιστεύουν ακόμα στον Ρότζερ Γκερέιρο;

" Αισθάνομαι τη στήριξή τους. Όλη η ομάδα στάθηκε στο πλευρό μου στην ασθένειά μου, αλλά και οι φίλαθλοι ήθελαν να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν. Τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Από αυτές τις αντιδράσεις καταλαβαίνω ότι δεν είμαι ανεπιθύμητος. Το λέω γιατί κάποια εφημερίδα με κατέγραψε ως τη χειρότερη μεταγραφή της χρονιάς".

Πιστεύεις ακόμη ότι μπορείς να γίνεις ο σταρ της ΑΕΚ, αν όχι του ελληνικού πρωταθλήματος;

" Γιατί όχι; Και δεν είναι μόνο δική μου άποψη. Πολλοί πιστεύουν ότι θα πετύχω στην Ελλάδα".




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ