ΑΡΗΣ

Γκιάρο: "Έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι"

Γκιάρο: "Έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δηλώνει ο Ρονάλντο Γκιάρο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο την συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους", δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Άρη.

Ο έμπειρος παίκτης με δηλώσεις του στον Τύπο όπου προετοιμάζεται ο Άρης, αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την περασμένη σεζόν: " Ο κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς. Ο Κούπερ έχει τις δικές του σκέψεις και το δικό του τρόπο δουλειάς στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μέχρι τώρα δουλέψαμε κυρίως πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και από εδώ και πέρα αρχίζει η τακτική.

Από το φιλικό με την Μπενφίκα και έπειτα θεωρώ ότι τα συμπεράσματα θα είναι πιο χρήσιμα και πιο ασφαλή. Στο προηγούμενο παιχνίδι τα πόδια μας ήταν αρκετά βαριά και αυτό φάνηκε, συν το γεγονός ότι η ομάδα δεν ήταν δεμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Αναφορικά με το νέο αγωνιστικό στυλ του Άρη, σχολίασε: " Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να δώσω το νέο στίγμα του Άρη. Εμείς δουλεύουμε με βάση τις οδηγίες που παίρνουμε. Έχουμε δουλέψει σημεία στα οποία μας ζητάει να πιέσουμε ψηλά και να είναι η ομάδα πιο αμυντικά στημένη. Γενικά αυτό έχει να κάνει με τις στιγμές του παιχνιδιού, αλλά και το πως θα παρουσιάζεται ο αντίπαλος".

Όσον αφορά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι σχολίασε: " Το να μιλήσεις με ποσοστά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουμε για να είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο. Είμαι σίγουρος ότι στο πρώτο επίσημο ματς η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και από άποψη τακτικής. Προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω μπάλα αυτή την χρονιά και ακόμα μία.

Σίγουρα όμως πολλά θα εξαρτηθούν πως θα κυλήσει η σεζόν. Αν δεν έχω κάποιο τραυματισμό θέλω να συνεχίσω. Παράλληλα, ο λόγος που έμεινα στον Άρη είναι ο απόλυτος εγκλιματισμός μου στην ομάδα, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, που είναι μια όμορφη πόλη με καλή ζωή και μας προσφέρει, σε εμένα και την οικογένεια μου ηρεμία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ