ΑΡΗΣ

Γκιάρο: "Προσοχή στα στημένα"

Γκιάρο: "Προσοχή στα στημένα"
Γκιάρο

"Χαρά μου να βάλω ένα γκολ στην ΑΕΚ", λέει ο Ρονάλντο Γκιάρο και ζητά προσοχή στις στημένες φάσεις

Στην αρχή για την πρόκριση του Άρη επί της Skoda Ξάνθης είπε: «Το πρώτο παιχνίδι έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με πολύ νερό. Η δική μας ομάδα αρέσκεται στο να παίζει καλό ποδόσφαιρο, πράγμα που ήταν δύσκολο. Παίξαμε δυνατά και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με το γκολ που δεχτήκαμε, φάνηκε ότι μόνο για εκείνη τη στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας.

Το να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα σε εκείνο τον αγώνα ήταν δύσκολο και το παλέψαμε. Το γκολ του Νέτο μας έστειλε στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, το θέλαμε πάρα πολύ και δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη και το γκολ του Νέτο στην εκπνοή τόνισε: «Σίγουρα κάποιες δυσκολίες ή δύσκολα παιχνίδια σου μένουν χαραγμένα στο μυαλό. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη, παίξαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο βαρύ και με πολύ νερό. Επομένως το πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου, εξισορροπείται. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες που θα μείνει αξέχαστο. Ήταν μία μάχη που θα μας μείνει αξέχαστη, πόσω μάλλον ο τρόπος που εξελίχθηκε.

Θα το θυμάμαι πάντα, αλλά δεν το σκέφτομαι πάρα πολύ τώρα. Μένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα θα βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να γυρίσει με μία καλή θέση στη βαθμολογία».

Αναφορικά με τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ρονάλντο δήλωσε: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα καλή, όπως η δική σου και με κοινά χαρακτηριστικά, χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Θα είναι σημαντικός παράγοντας τα στημένα και πρέπει να δείξουμε προσοχή. Αν από δικό σου λάθος δεχτείς κάποιο γκολ, τότε είναι δύσκολο να το ανατρέψεις. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στον κοινό μας στόχο, να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλη ομάδα και να παίξουμε καλύτερα από την αντίπαλη ομάδα, ώστε να είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους και να γυρίσουμε με τη νίκη».

Ο αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει υπάρξει παίκτης του Μπάγεβιτς και τώρα του Έκτορ Κούπερ: «Ο κάθε προπονητής ετοιμάζει την ομάδα του και μελετά τον αντίπαλό του. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο το καθετί που κάνουμε στις προπονήσεις. Έχω συνεργαστεί και με τον κ. Μπάγεβιτς, αλλά τα πράγματα δεν κρίνονται τόσο εύκολα. Επομένως, το πώς δουλεύει τώρα, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Οι προπονητές κάνουν τη δουλειά τους και οι ποδοσφαιριστές κάνουν αυτά που τους λέει ο προπονητής τους, σε όποια ομάδα κι αν βρίσκονται. Τώρα που είναι σε άλλη ομάδα δεν μπορώ να γνωρίζω τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δική μας τη δουλειά και θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να σκοράρει για την ομάδα, προσέθεσε: «Ανεξάρτητα από τα στημένα, όπου και εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε, η δική μου δουλειά είναι να μη δεχτεί η ομάδα γκολ. Από ‘κει και πέρα, έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να βάζουν τα γκολ, αλλά τώρα, αν ευτυχήσω να πετύχω και κάποιο γκολ, θα είναι μεγάλη χαρά για μένα».


Αποφασίζει για Μεριέμ

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται χωρίς προβλήματα.Μοναδικό του πρόβλημα για τον αγώνα είναι ο τιμωρημένος Χαβιέρ Κάμπορα, ενώ αύριο θα αποφασίσει για το αν ο Καμέλ Μεριέμ ακολουθήσει την αποστολή.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα ανακοινώσει μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ