ΑΡΗΣ

Γκιάρο: "Xαρούμενος στον Άρη"

Γκιάρο: "Xαρούμενος στον Άρη"
Ρονάλντο Γκιάρο, Αρης

Παρουσιάστηκε απο τη διοίκηση του Άρη, ο Ρονάλντο Γκιάρο, που εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος απο τον κόσμο

Ο Γκιάρο στις δηλώσεις του επισήμανε πως είναι για μεγάλα πράγματα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 5. Μετά το πέρας της παρουσίασης και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο Βραζιλιάνος πήρε τον δρόμο για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη έχοντας την πρώτη γνωριμία με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα και τους νέους του συμπαίκτες.
Στις δηλώσεις του ο Γκιάρο τόνισε πως: "Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του Άρη", κι όσο για την χθεσινή υποδοχή στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" από τους φιλάθλους του Άρη είπε: "Εντυπωσιάστηκα από τη ζεστή υποδοχή των φιλάθλων, που μου δίνει ένα ακόμη κίνητρο να παίξω όσο μπορώ πιο καλά", ενώ για την μέχρι στιγμής εικόνα που έχει αποκομίσει από την ομάδα του Άρη ο Γκιάρο τόνισε: "Η ομάδα έχει οργάνωση και καλή υποδομή, όπως διαπίστωσα".



Ο Βραζιλιάνος δήλωσε ακόμη πως: "Η εμπειρία είναι ένα μεγάλο όπλο που θα με βοηθήσει, αλλά μόνο η εμπειρία δεν φτάνει", κι όσο για τον ίδιο επισήμανε πως: "Χρειάζεται σκληρή δουλειά απ΄ όλους για να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Θα δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία για να είμαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θέλω καινούργιες εμπειρίες, γι΄ αυτό και επέλεξα τον Άρη. Σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα είχα μεγάλες επιτυχίες και τίτλους, ελπίζω το ίδιο να συμβεί και φέτος".

Σκληρή δουλειά στο Ελατοχώρι
Στην δεύτερη μέρα τους στο προπονητικό κέντρο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν δυνατό πρόγραμμα. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα προγραμμάτισε τρεις προπονήσεις (8.30, 11:00 και 18:30) σε έντονο ρυθμό, δείχνοντας νωρίς τις προθέσεις του για σκληρή δουλειά.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Πάμπλο Κόιρα
Μετά τον Αλεξ Πέρεθ, η ΠΑΕ Άρης έλυσε χτες της συνεργασία της και με τον Ισπανό αμυντικό Πάμπλο Κόιρα.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ