ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη ο Ράιαν Γκιγκς με την κατηγορία της επίθεσης στην σύντροφό του

Ο προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, μιλάει στα ΜΜΕ πριν το παιχνίδι με την Βουλγαρία στη Σόφια για το Nations League.
Ο προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, στο παιχνίδι με την Βουλγαρία AP PHOTO/ANTON UZUNOV

Ο προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, συνελήφθη την Κυριακή (1/11) για φερόμενη επίθεση στην σύντροφό του. Αρνούνται όλες τις κατηγορίες οι εκπρόσωποι του.

Αρκετές εφημερίδες στην Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ότι ο προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, συνελήφθη με την υποψία της επίθεσης προς την σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Sun, η αστυνομία έλαβε κλήση την Κυριακή (1/11) εξαιτίας του θορύβου που προερχόταν από το σπίτι του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναφορά των Αρχών αναφέρει ότι μία γυναίκα υπέστη μικρούς τραυματισμούς, ενώ ένας 46χρονος συνελήφθη και ανακρίθηκε. Ο Γκιγκς, σύμφωνα με την ίδια την αναφορά, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του αρνούνται όλες τις κατηγορίες για την επίθεση, ενώ δήλωσαν ότι ο 46χρονος Ουαλός βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις Αρχές.

Πάντως η Εθνική Ουαλίας ανέβαλε την συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (3/11) κατά την οποία ο Ράιαν Γκιγκς θα ανακοίνωνε τις κλήσεις του για το Nations League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ