ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γκίλι: "Δε φεύγει ο Ντελ Πιέρο για 120 εκ.ευρώ"

Γκίλι: "Δε φεύγει ο Ντελ Πιέρο για 120 εκ.ευρώ"
Ντελ Πιέρο-Γιουβέντους

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πουλούσε τους Ντελ Πιέρο και Μπουφόν ακόμα και για 120 εκ.ευρώ

Όπως διαβεβαίωσε την Παρασκευή (16/1) ο πρόεδρος των "μπιανκονέρι", Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι, παρά τα τεράστια ποσά που κυκλοφορούν στην αγορά, οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Τζίτζι Μπουφόν δεν πρόκειται να πουληθούν ακόμα και για... 120 εκ.ευρώ!
"Δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά για τον Μπουφόν. Όσο για τον Ντελ Πιέρο, είναι το αστέρι και η κεντρική κολώνα της Γιούβε και δεν ενδιαφέρεται να αφήσει το Τορίνο.

Όχι, δεν θα τον πουλούσαμε, ακόμα και για 120 εκ.ευρώ. Αυτά τα νούμερα, ειδικά αυτή τη στιγμή που ο κόσμος και το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα όσον αφορά στο χρήμα, είναι απλά παράλογα".




Όσον αφορά στη μάχη του σκουντέτο, ο πρόεδρος της "βέκια σινιόρα" εξέφρασε την άποψη πως θα είναι "κούρσα για τρία άλογα".

"Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην Κατάνια, όμως την Κυριακή ξαναρχίζουμε από το μηδέν με τη Λάτσιο. Υπολογίζω τη Μίλαν στην κούρσα του τίτλου.

Η Ίντερ έχει ένα εξαιρετικό γκρουπ από παίκτες και θα τους περιέγραφα ως ένα ποδοσφαιρικό μεταγωγικό αεροσκάφος.

Πάντως, η Γιουβέντους έχει αποδείξει πως είναι πραγματική ομάδα με αποφασιστικότητα, κλάση, τρομερό πνεύμα ενότητας στα αποδυτήρια και έναν εξαιρετικό τεχνικό".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ