ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γκίλι: "Ο Τρεζεγκέ ανώτερος του Ιμπραΐμοβιτς"

Γκίλι: "Ο Τρεζεγκέ ανώτερος του Ιμπραΐμοβιτς"
Γιουβέντους-πανηγυρικό

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους χαρακτήρισε μεγάλο στράικερ τον "δήμιο" της Τορίνο, υποστηρίζοντας πως το γκολ που πέτυχε στο 93' του ντέρμπι ήταν 100% κανονικό

Η μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με αυτό τον συγκλονιστικό τρόπο (γκολ στο 93') εκτόξευσε την "βέκια σινιόρα" στην δεύτερη θέση του πίνακα, έναν πόντο μόλις πίσω από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι η ομάδα του Ρανιέρι μπορεί να γίνει η πρώτη στην ιστορία του Καμπιονάτο που θα κατακτήσει το σκουντέτο, ερχόμενη από τη Serie B.
"Το γκολ ήταν κανονικό, το λέει ο κανονισμός αλλά και η συντριπτική πλειονότητα αυτώ που χαρακτηρίζονται ως ειδικοί.

Τον κανονισμό τον γνωρίζουν όλοι, ακόμα και ο προπονητής της Τορίνο που μετά το ματς, ήταν προφανές πως ήταν πληγωμένος από το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά",

τόνισε περιχαρής ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Κομπόλι Τζίλι, και συμπλήρωσε:

"Βρήκαμε έναν μεγάλο επιθετικό, έχουμε τον Τρεζεγκέ, δεν έχουμε τον Ιμπραΐμοβιτς, όμως έχουμε έναν ακόμα καλύτερο φορ".

Τρομερά ικανοποιημένος με τη νίκη στο ντέρμπι του Πιεμόντε, εμφανίστηκε και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος σχολίασε το ματς μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα.

"Ήταν ένα ντέρμπι με το Ν κεφαλαίο. Δυνατό, παθιασμένο, αγωνιστικό, όπως το απαιτεί η παράδοση. Η θέληση να μην παραδοθούμε ποτέ στάθηκε καθοριστικός παράγοντας για να φτάσουμε στη νίκη στο τελευταίο λεπτό.

Τώρα κοιτάμε μπροστά με ταπεινότητα, έχοντας στο μυαλό μας κάθε φορά το ερχόμενο ματς".








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ