ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γκίλι: "Πρέπει να νικήσουμε την Ίντερ"

Γκίλι: "Πρέπει να νικήσουμε την Ίντερ"
New Image

Μετά την επιστροφή στη Serie A, οι "μπιανκονέρι" θέτουν ως πρώτο στόχο τη νίκη στις αναμετρήσεις τους με τη "μεγάλη αντίπαλο", Ίντερ

Η Γιουβέντους ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη χαμένη της υπόθεσης καθώς τιμωρήθηκε με υποβιβασμό στη Serie B και αφαίρεση βαθμών, ενώ η Ίντερ η ουσιαστική νικήτρια, καθώς όχι μόνο κατέκτησε την περσινή σεζόν το σκουντέτο με χαρακτηριστική ευκολία ("το πρωτάθλημα της τιμιότητας", όπως το χαρακτήρισαν οι άνθρωποί της), αλλά πήρε και στα χαρτιά το πρωτάθλημα της σεζόν 2005-06, που είχε κερδίσει μέσα στα γήπεδα η "βέκια σινιόρα".
Τώρα, με τους "μπιανκονέρι" να έχουν επιστρέψει στη Serie A και να έχουν πραγματοποιήσει καλές μετεγγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι, πολλοί εξ αυτών ονειρεύονται τη στιγμή που θα πάρουν εκδίκηση από τους Μιλανέζους, όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος τους, Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι:

"Πρέπει να τους κερδίσουμε τη νέα σεζόν, θα είναι σημαντικό αν το καταφέρουμε", τόνισε με δηλώσεις του στην τορινέζικη "Tuttosport" και συνέχισε:

"Θα έχουμε την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουμε σε διάφορα φιλικά καλοκαιρινά τουρνουά, πριν από τις δύο συναντήσεις μας για το πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που περιμένουμε πώς και πώς να αντιμετωπίσουμε.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με τον πρόεδρό τους, Μάσιμο Μοράτι, όμως η ημέρα του αγώνα θα είναι στιγμή μεγάλου πάθους. Θα ήταν καλύτερα εκείνη την ημέρα να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο".

Το καλοκαίρι του 2006, οι "νερατζούρι" επωφελήθηκαν από την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν οι Τορινέζοι, παίρνοντας τους Πατρίκ Βιεϊρά και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον πρόεδρο της Γιουβέντους να δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα αργήσει η μέρα που κάποιος παίκτης θα μετακινηθεί από το ένα στρατόπεδο στο άλλο.

"Δεν συνέβη φέτος και δεν θα συμβεί. Δεν πρόκειται να έχουμε πάρε-δώσε με την Ίντερ, μέχρι να κατακτήσουμε το επόμενό μας σκουντέτο", τόνισε ο Γκίλι, με τα σενάρια πάντως των ιταλικών ΜΜΕ να φέρουν τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για τον Νίκολας Μπουρντίσο της Ίντερ, με σκοπό την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ