ΑΓΓΛΙΑ

Γκλάσνερ: "Δεν ανησυχώ για την Κρίσταλ Πάλας, αλλά για τις εκλογές στην Αυστρία και την άνοδο της ακροδεξιάς"

Frankfurt's head coach Oliver Glasner is pictured during the German Bundesliga soccer match between 1.FC Cologne and Eintracht Frankfurt in Cologne, Germany, Sunday, Feb. 12, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
O Όλιβερ Γκλάσνερ. @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας Όλιβερ Γκλάσνερ ρωτήθηκε σχετικά με το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας του στην Premier League, με τον ίδιο να συμπεριλαμβάνει στην απάντησή του και την ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς παγκοσμίως.

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας Όλιβερ Γκλάσνερ σε ερώτηση για το αν τον απασχολεί το κακό ξεκίνημα της Κρίσταλ Πάλας (0/6 νίκες στην Premier League) απάντησε πως υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα που τον απασχολούν, όπως η άνοδος της ακροδεξιάς στην Αυστρία και όχι μόνο.

Βέβαια, ο ίδιος δεν απέφυγε την ερώτηση, απαντώντας στη συνέχεια πως είναι αισιόδοξος γιατί άπαντες εντός του συλλόγου δουλεύουν σκληρά και επομένως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των "αετών":

"Πραγματικά, δεν ανησυχώ για την αυτοπεποίθησή μας ή την κατάσταση. Ανησυχώ για άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο, όπως οι εκλογές στην Αυστριά και η άνοδος της ακροδεξιάς που πια είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Αυτό ναι, με ανησυχεί.

Όσο για την ομάδα, ξέρω ότι δεν είμαστε στο καλύτερο σημείο αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν",

Αυτή τη στιγμή, η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 18η θέση, στη ζώνη του υποβιβασμού πάνω από την Γουλβς και τη Σαουθάμπτον, ενώ δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως το μέλλον του Γκλάσνερ στον πάγκο του συλλόγου έχει τεθεί εν αμφιβόλω.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ