ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Γκολ και στον... τουρισμό ο Μέσι!

Γκολ και στον... τουρισμό ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι σκοράρει και στον τουρισμό... Γραφείο ταξιδίων καθιέρωσε το τουριστικό πακέτο "Messi Tour", όπου μπορεί να συνδιάσει κάποιος διακοπές στην Αργεντινή βλέποντάς τον από κοντά σε ματς της "Αλμπισελέστε"!

Μετά από όλα αυτά τα κατορθώματά του Λιονέλ Μέσι πάνω στο χορτάρι, δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που να μην έχει φτάσει η χάρη του και είναι σίγουρο ότι όλοι σχεδόν θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν διά ζώσης ένα τουλάχιστον παιχνίδι του.

Αυτό ακριβώς θα πρέπει να σκέφτηκαν και οι άνθρωποι του αργεντίνικου γραφείου ταξιδίων "Tangol" οι οποίοι σκαρφίστηκαν το εξής: να προτείνουν τουριστικά πακέτα που προσφέρουν τη δυνατότητα στον κόσμο να δει από κοντά ένα παιχνίδι του 24χρονου σούπερ σταρ στο "Μονουμεντάλ"!

Η καιτονομία αυτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Αργεντινής κόντρα στη Χιλή το βράδυ της Παρασκευής (πρεμιέρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής), και όπως ισχυρίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "El Cronista" ο διευθυντής του "Tangol", Λούκας Μαρκοβιέσκι, "το εγχείρημα στέφθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία απ'όση θα περίμεναν και οι ίδιοι".

Διακοπές και Μέσι... μαζί

Τουριστική ατραξιόν λοιπόν ο Λιονέλ Μέσι; "Το Μπουένος Άιρες είναι μία πόλη που προσελκύει πάντα πολλούς τουρίστες, όμως η παρουσία του Μέσι μπορεί να αποτελέσει αδιαμφισβήτητα ένα επιπλέον κίνητρο για όλους τους Νοτιοαμερικανούς που ονειρεύονται να δουν από κοντά τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο", δήλωσε ο Μαρκοβιέσκι, την ώρα πάντως που οι καλύτεροι πελάτες μέχρι στιγμής είναι Άγγλοι, Ιρλανδοί, Αμερικανοί, και ακολουθούν Κολομβιανοί και Μεξικανοί.

"Η ιδέα είναι απλή. Σε όλους εκείνους που θέλουν να επισκεφτούν το Μπουένος Άιρες και οι ημερομηνίες συμπίπτουν με αγώνες της Εθνικής Αργεντινής, εμείς προσφέρουμε ένα πακέτο που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και ένα εισιτήριο για το παιχνίδι.

Το συνολικό πακέτο κοστίζει 250 δολάρια και περιλαμβάνει τη μετακίνηση στο στάδιο και την παρουσία ενός προσωπικού ξεναγού έτοιμου να αφηγηθεί στους φανς του Μέσι άγνωστες πτυχές από τη ζωή και την καριέρα του.

Είναι οδηγοί προετοιμασμένοι για όλα, γνωρίζουν λεπτομέρειες που η πλειονότητα του κόσμου δεν γνωρίζει, όπως για παράδειγμα γιατί ο Μέσι πήγε στην Ισπανία σε ηλικία μόλις 12 ετών", αποκάλυψε στην εφημερίδα ο Μαρκοβιέσκι.

Το "Messi Tour" δικαίωσε τους εμπνευστές του

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του "Tangol", τα τουριστικά πακέτα που περιείχαν εισιτήρια για τον αγώνα Αργεντινή-Χιλή είχαν τρομερή απήχηση στον κόσμο ( "πουλήθηκε το 80% των πακέτων", ανέφεραν χαρακτηριστικά), κάτι που σημαίνει ότι θα τεθούν εκ νέου στην κυκλοφορία ενόψει της 11ης Νοεμβρίου όπου υπάρχει το Αργεντινή-Βολιβία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γραφείο ταξιδίων εμπνεύστηκε το "Messi Tour" από αντίστοιχα τουριστικά πακέτα που προσφέρονταν στο παρελθόν και τα οποία περιελάμβαναν εισιτήριο για το "Superclásico" Mπόκα-Ρίβερ (200 δολάρια το εν λόγω πακέτο) ή για άλλα μικρότερα αργεντίνικα ντέρμπι (100 με 150 δολάρια το κόστος).

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ