ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ με κεφαλιές που δεν ξεχάστηκαν

Franz Beckenbauer heads the ball
England v West Germany
12/3/75
Photo: Frank Baron
© Sporting Pictures (UK) Ltd
Tel: 020 7405 4500
Fax: 020 7831 7991
www.sportingpictures.com
Mandatory Credit: Action Images / Sporting Pictures
Franz Beckenbauer heads the ball England v West Germany 12/3/75 Photo: Frank Baron © Sporting Pictures (UK) Ltd Tel: 020 7405 4500 Fax: 020 7831 7991 www.sportingpictures.com Mandatory Credit: Action Images / Sporting Pictures ACTION IMAGES / SPORTING PICTURE

Δείτε videos με ορισμένα εντυπωσιακά γκολ με κεφαλιές από το παρελθόν που σημειώθηκαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στην λίστα βρίσκεται και ο Λόρι Σάντσεζ.

Το γκολ είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Όταν επιτυγχάνεται με το κεφάλι και με τον τρόπο που θα δείτε στα videos του αφιερώματος, τα γκολ που σημειώνονται είναι ιδιαίτερα δύσκολα και εντυπωσιακά.

Ένας ποδοσφαιριστής που σημειώνει γκολ με το κεφάλι θεωρείται χαρισματικός και τεχνίτης. Η εξέλιξη του ποδοσφαίρου επέβαλε τα γκολ με κεφαλιές και τα στημένα είναι μέρος του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ποιος δεν θυμάται τα γκολ του Ζιντάν στον τελικό του Μουντιάλ 1998. Στην Ελλάδα, παίκτες όχι ιδιαίτερα ψηλοί όπως ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν πολύ καλοί κεφαλοσφαιριστές. Δείτε γκολ που σημειώθηκαν με κεφαλιές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από τον Ντάρεν Φλέτσερ μέχρι τον Λόρι Σάντσεζ.

Ο Ντάρεν Φλέτσερ σκοράρει σε αγώνα της Μάντσεστερ με την Τσέλσι.

Το γκολ με κεφαλιά του Λουίς Γκαρσία της Λίβερπουλ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Άντερλεχτ, ήταν ομολογουμένως δύσκολο.

Ο Ιταλός Μανάρι σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ σε αγώνα της Μίλαν με την Γιουβέντους, την εποχή του Αρίγκο Σάκι στους "ροσονέρι".

Ο Ρονάλντο έχει βάλει πολλά όμορφα γκολ στην καριέρα του και ορισμένα έχουν επιτευχθεί με κεφαλιά. Ο Κριστιάνο έχει πολλούς τρόπους να βάζει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άλαν Κλαρκ της Λιντς σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας του απέναντι στην Άρσεναλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1972.

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν έκανε την δουλειά του στον αγώνα του Μουντιάλ 1990 Γερμανία - Γιουγκοσλαβία.

Ο Χένρικ Λάρσον ήταν ένας εξαιρετικός κεφαλοσφαιριστής και το επιβεβαίωνε με τα γκολ που σημείωνε. Δείτε ένα από αυτά με αντίπαλο την Βουλγαρία στο EURO 2004.

Ο Λουίς Σουάρες σημειώνει γκολ με κεφαλιά από την γραμμή της μεγάλης περιοχής!

Δύο γκολ με κεφαλιές από τον Τσιτσαρίτο. Το πρώτο από τον ίδιο που βρίσκει στο κεφάλι του και μπαίνει γκολ και το δεύτερο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Η κεφαλιά του Ζιρού με την Ρέντινγκ ήταν πραγματικά ξεχωριστή.

Η Κόβεντρι είχε κάνει την έκπληξη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1987 καθώς είχε νικήσει την Τότεναμ 3-2 στην παράταση με τον Κιθ Χόουτσεν σκόρερ του αγώνα.

Άλαν Σϊρερ από τα παλιά. Ως παίκτης στα εφηβικά της Σάουθάμπτον.

Το γκολ με κεφαλιά του "δικού" μας Λόρι Σάντσεζ ως παίκτης της Γουίμπλεντον απέναντι στην Λίβερπουλ, χάρισε στην ομάδα του Λονδίνου το μοναδικό κύπελλο Αγγλίας στην ιστορία του συλλόγου.

Πηγή: squawka.com

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ