ASTERAS AKTOR

Γκόμες: "Να κερδίσω ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"

Γκόμες: "Να κερδίσω ΟΣΦΠ και ΠΑΟ"
ομαδικη πανηγυρικο

"Θέλω να κερδίσω ΟΣΦΠ και ΠΑΟ", υπογράμμισε ο νέος τεχνικός του Αστέρα, Κάρλος Γκόμες κατά την άφιξή του

Ο Αργεντινός τεχνικός μιλώντας στην εφημερίδα "SportDay" απέφυγε τα μεγάλα λόγια, υπογραμμίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η σκληρή και ομαδική δουλειά.
"Εχω ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται για ένα σύλλογο που βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην Α' κατηγορία και ότι θέλει σιγά σιγά να καθιερωθεί ως μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα κλαμπ με πολύ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς και με μεγάλες φιλοδοξίες. Γνωρίζω ότι έχει 5-6 Αργεντινούς παίκτες και ίσως έρθουν κι άλλοι.

Κάτι που θα με βοηθήσει στο έργο μου και να προσαρμοστώ γρήγορα στη δική σας νοοτροπία. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει πολύ καλό δυναμικό παρ' ότι έχουν φύγει κάποιοι παίκτες. Είμαι πεπεισμένος ότι αν όλα πάνε καλά και με τις μεταγραφές που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε, θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό"

, ήταν τα πρώτα λόγια του Γκόμες.

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα και την πρόκληση να είναι προπονητής σ' έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, υπογράμμισε: " Ξέρω ότι το ελληνικό δεν είναι ένα πρωτάθλημα α' ταχύτητας, αλλά έχει κάποιες δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, τις οποίες έχω αντιμετωπίσει από την ευρωπαϊκή μου θητεία δίπλα στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ με Ιντερ και Βαλένθια και θα ήθελα πολύ να τις κερδίσω με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα. Είναι μια πανέμορφη χώρα και για μένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Ερχομαι στην Ευρώπη πρώτη φορά για να αναλάβω κάποιο σύλλογο. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί αρχίζω κάτι καινούριο. Θα δουλέψω σκληρά όμως για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Πιστεύω ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η σκληρή και ομαδική δουλειά"

.


TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ