ΑΕΚ

Γκονζάλες: "Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ"

Γκονζάλες: "Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ"
Γκονζάλες

Στασιμότητα για Λεονάρντο. Διορία Θανόπουλου. Γκονζάλες: "Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ". Στη Μάλαγα ο Εντίνιο (v)

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και αρχηγός της ομάδας του τριφυλλιού, μετά από μια καλή σεζόν με την Ροζάριο Σεντράλ, όπου είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον ιδανικό για αυτόν θα ήταν η Ελλάδα και η ΑΕΚ!
Ο 29χρονος αργεντινός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξεδρα" ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά θα ήταν ευχής έργο να του γινόταν:

"Είναι επιθυμία μου να επιστρέψω στην Ευρώπη και να αγωνιστώ ξανά σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ. Πολύ περισσότερο αν αυτό είναι ελληνικό και είναι η ΑΕΚ! Σαφέστατα και θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική. Θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ".


Για πιθανή πρόταση της ΑΕΚ...


"Πρέπει, να πω ότι δεν έχω ακόμη κάποια πρόταση στα χέρια μου. Αλλά η Ελλάδα είναι η χώρα που έχω αγαπήσει και θα ήθελα να επιστρέψω σε αυτή. Γνωρίζω την ποδοσφαιρική νοοτροπία εκεί και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Θα εξετάσω τις επόμενες ημέρες τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και ελπίζω να φτάσει και μία από την ΑΕΚ".


Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς...


"Ξέρω τι έχει πετύχει ο κ. Μπάγεβιτς ως προπονητής και γνωρίζω ότι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα. Θα ήταν καλό, λοιπόν, να δουλέψω μαζί του".


"Ότι καλύτερο για Έκι η ΑΕΚ"

Δηλώσεις για πιθανή πρόταση της ΑΕΚ στον Έκι Γκονζάλες, έκανε και ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστιάν λε Μπιάν, στην εφημερίδα Εξέδρα:

"Ακόμη δεν υπάρχει κάτι από την ΑΕΚ για τον Γκονζάλες, αλλά εννοείται πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτή. Θα πρέπει όμως να δούμε τι θα γίνει και αν θα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του η ΑΕΚ".

Ελκυστικό πακέτο, αλλά πρώτα Λεό

Το πακέτο του Έκι είναι σίγουρα ελκυστικό για οποιονδήποτε σύλλογο, καθώς είναι ελεύθερος και οι απαιτήσεις του κυμαίνονται από 250.000 έως 300.000 ευρώ. Σε αυτή τη τιμή παίρνει κάποιος έναν μπαλαδόρο, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και μια ισχυρή προσωπικότητα που βγαίνει στο γήπεδο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Αργεντινός σύμφωνα με τον κύκλο του, διψάει για να έρθει στην Ελλάδα και να δώσει απαντήσεις εντός γηπέδου.

Πάντως η Ένωση δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με την περίπτωση του (έχει προταθεί πριν από περίπου ένα μήνα), καθώς ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού είναι ο διακαής πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι διαπραγματεύσεις του προέδρου της ΑΕΚ, Νίκου Θανόπουλου, με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη έχουν μείνει στάσιμες και μάλιστα ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, φέρεται να έχει δώσει διορία μέχρι και την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα η Ένωση θα κοιτάξει άλλες λύσεις και δεν αποκλείεται αν ο Έκι Γκονζάλες πέσει δυνατά στο τραπέζι των μεταγραφών!



























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ