ΠΑΟΚ

Γκονζάλεζ για άλλα δύο χρόνια

Γκονζάλεζ για άλλα δύο χρόνια
γκονζαλεζ

Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2009 θα είναι ο Ισπανός Τόνι Γκονζάλεζ. Περιμένουν απάντηση από Μίετσελ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραμονή του Γκονζάλεζ ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια τη συνεργασία της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Τόνι Γκονζάλεζ, με μειωμένες πάγιες αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο και αύξηση του πριμ παραγωγικότητας".

Όσον αφορά τον Μάρτσιν Μίετσελ; Ο Πολωνός αναχώρησε το μεσημέρι για την πατρίδα του χωρίς να έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στο τελεσίγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως αυτό του διαμηνύθηκε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας δια των Κούλη Αποστολίδη και Γιώργου Παπαδόπουλου.

Οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενοχλημένοι από το γεγονός ότι ο Μίετσελ μάζεψε τα πράγματα του και ζήτησε να φύγει με άδεια νωρίτερα ενώ οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι να ολοκληρωθούν την Τρίτη τον κάλεσαν στα γραφεία της ΠΑΕ χθες το πρωί.

Αυτό που ήθελαν να συζητήσουν ήταν μαζί του τους λόγους για τους οποίους προήλθε η ρήξη από τη στάση του να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις θεωρώντας ότι είναι κοροϊδία να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ 310.000 ευρώ το χρόνο και όχι τις 330.000 ευρώ που ζητούσε ο ίδιος. Ο κ. Αποστολίδης προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η πρόταση που του έχει γίνει αποτελεί υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας με τον Πολωνό να τόνισε ότι οι συνολικές του απαιτήσεις για 2.5 χρόνια δεν μπορεί να "πέσουν" κάτω από τις 800.000 ευρώ.

Χθες το βράδυ εξάλλου συναντήθηκαν στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, με τον εκπρόσωπο του Μίετσελ, Θεόφιλο Τζιώτη, με τον τελευταίο να παρουσιάστηκε διαλλακτικός. Μεταξύ των άλλων μάλιστα τόνισε ότι πρόθεση του Πολωνού είναι να μείνει στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από την Μπόχουμ. Ο Νίκος Βεζυρτζής του επανέλαβε η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει, 620.000 ευρώ για συμβόλαιο 2 ετών, και ότι θα πρέπει άμεσα να απαντήσει ώστε αναλόγως να γίνει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Μέχρι στιγμής πάντως απάντηση δεν υπάρχει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην αρέσει η στάση που κρατά ο Μίετσελ. Όσο για την περίπτωση που η απάντηση θα είναι αρνητική τότε ναι μεν θα συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό της νέας περιόδου μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του χωρίς όμως να αποκλείεται πώλησή του σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση έναντι τουλάχιστον 400.000 ευρώ.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ