ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Άνθρωποι όπως ο Ποστέκογλου, κάνουν το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της Σίτι να πάνε στο γήπεδο με την Τότεναμ για να διασκεδάσουν ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Ποστέκογλου, τονίζοντας πως έχει αφήσει ήδη τη σφραγίδα του στα σπιρούνια.

Μετά από τα ματς με την Λίβερπουλ (1-1) και την Λειψία (3-2) η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, το απόγευμα της Κυριακής (3/12, 18:30, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) με αντίπαλο την Τότεναμ για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Εκεί η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη στιγμή που δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση και προσπαθεί να εκτοπίσει από την κορυφή την Άρσεναλ, με τον Καταλανό προπονητή να αναγνωρίζει πάντως τις δυσκολίες της αναμέτρησης και να στέκεται στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Άγγελος Ποστέκογλου στους Λονδρέζους.

"Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε αισθητή την παρουσία του, ακόμη και στα τελευταία ματς που δεν νίκησαν. Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο καλά κάνουν κάποια πράγματα και με τις ευκαιρίες που φτιάχνουν.

Παίζουν επιθετικά σε κάθε σημείο του γηπέδου. Αναγνωρίζεις τέλεια την ομάδα του. Η κάθε ομάδα παίζει για την επιθυμία του προπονητή της, αυτό έχει κάνει στην Ιαπωνία, στην Γλασκώβη με την Σέλτικ και εδώ.

Άνθρωποι όπως ο Άγγελος, κάνουν το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος. Μου αρέσει πολύ το πώς προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους, όλοι οι φίλοι της Τότεναμ μπορούν να παραδεχτούν πως έχει άμεση επίδραση την ομάδα του", τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος σε ερώτηση για το αν το Big-6 της Premier League έχει γίνει πλέον Big-8, είπε:

"Κάθε σεζόν που περνάει, είναι όλο και πιο δύσκολο να κατακτάς την Premier League. Όλο και περισσότερες ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο και το κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Από τότε που ήρθα εδώ και στην Τότεναμ ήταν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τα σπιρούνια είναι πάντα εκεί.

Είναι φανταστική ομάδα, έχουν σημαντικές απουσίες αλλά είδα ότι και στο ματς με την Άστον Βίλα, είχαν ευκαιρίες, έχουν μία πραγματικά καλή προσέγγιση στο ποδόσφαιρο".

Ο Γκουαρδιόλα θέλησε επίσης να κάνει κάλεσμα στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να βρεθούν στο "Έτιχαντ" στο ματς με την Τότεναμ λέγοντας πως "θα διασκεδάσουμε", ενώ για το γεγονός πως θα βρει για πρώτη φορά απέναντί του τα σπιρούνια χωρίς τον Χάρι Κέιν, ήταν σαφής:

"Παλαιότερα την είχα αποκαλέσει ομάδα του Χάρι Κέιν και δεν θέλω τώρα να κάνω το ίδιο λάθος, αποκαλώντας την ομάδα του Σον..."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ