ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα δω Ίντερ-Γιουβέντους"

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα δω Ίντερ-Γιουβέντους"
Γκουαρδιόλα-Μπαρτσελόνα-Πελεγκρίνι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ότι δεν θα δει live την Ίντερ κόντρα στη Γιουβέντους καθώς προέχει για τη Μπαρτσελόνα το εκτός έδρας ματς με Εσπανιόλ

"Δεν θα δω σε απευθείας μετάδοση το παιχνίδι. Είμαι ένα άτομο που δεν αλλάζει τις συνήθειές του και μέχρι να κλείσουμε το κεφάλαιο Εσπανιόλ δεν θα ανοίξουμε αυτό με την Ίντερ.

Ασχολούμαστε με ένα παιχνίδι κάθε φορά. Θα αναλύσουμε το DVD από το Ίντερ-Γιούβε την Κυριακή ή ίσως το βράδυ του Σαββάτου",

τόνισε ο 39άχρονος τεχνικός στην ιστοσελίδα της "Gazzetta dello Sport", και πρόσθεσε:

"Η Ίντερ είναι το φαβορί καθώς εντός έδρας συνήθως παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Επειδή όμως είναι ένα "clasico" το ματς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι."



Αναφορικά δε με το αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (απών λόγω τραυματισμού τις δύο τελευταίες εβδομάδες) θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Εσπανιόλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν, ο Γκουαρδιόλα είπε:

"Το Σάββατο θα αποφασίσουμε, για αυτόν και τον Αμπιντάλ. Προπονήθηκαν ελάχιστα με την υπόλοιπη ομάδα και ο αγώνας με την Εσπανιόλ δεν είναι την Κυριακή, αλλά σε λίγες ώρες.

Και οι δύο είναι καλύτερα, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ κοντά. Η ιστορία, η αντιπαλότητα και ο χαρακτήρας της Εσπανιόλ κάνουν αυτό το παιχνίδι να διαφέρει από τα άλλα.

Και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε στραβοπάτημα, η Ρεάλ έχει νικήσει στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια της, χάνοντας μόνο από εμάς, και θα συνεχίσει έτσι. Δεν θα μας χαρίσουν τίποτα, οπότε δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωσή μας."







Απολαύστε ζωντανά την Primera Division από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 17/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Σεβίλλη-Σπόρτινγκ Χιχόν, στις 21.00 Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, την Κυριακή 18/04 στις 18.00 Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Αλμερία, στις 20.00 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαραγόσα, στις 22.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια και τη Δευτέρα 19/04 στις 22.00 Μαγιόρκα-Οσασούνα.









TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ