LA LIGA

Γκουαρδιόλα: "Δεν το πήραμε ακόμα"

Barcelona's coach Pep Guardiola listens during a news conference at Nou Camp stadium in Barcelona April 15, 2011. Barcelona and Real Madrid will play their Spanish first division "clasico" soccer match on Saturday.    REUTERS/Gustau Nacarino(SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Barcelona's coach Pep Guardiola listens during a news conference at Nou Camp stadium in Barcelona April 15, 2011. Barcelona and Real Madrid will play their Spanish first division "clasico" soccer match on Saturday. REUTERS/Gustau Nacarino(SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε πολύ καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία μέσα στο "Μπερναμπέου", ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ευχήθηκε να έχει σύντομα τον Πουγιόλ στη διάθεσή του.

Η Μπαρτσελόνα με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Ρεάλ, διατήρησε τη διαφορά από τους Μαδριλένους στους οχτώ βαθμούς, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Πριμέρα.

Κατά συνέπεια, μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να 'ναι από την έκβαση του αγώνα ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα". " Το να έρχεσαι στο Μπερναμπέου και να φεύγεις με ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα", ανέφερε ο Γκουαρδιόλα.

" Η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα. Στο 0-1 δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε για κάποιο δεύτερο γκολ. Αλλά το να έρχεσαι εδώ και να μη χάνεις πάντα είναι καλό γιατί η Ρεάλ, επιμένω, είναι μια μεγάλη ομάδα".

Σχολιάζοντας την τακτική του Μουρίνιο, στάθηκε κυρίως στην τοποθέτηση του Πέπε μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. " Ο Πέπε είναι σπουδαίος παίκτης. Έπαιξαν με ατομικά μαρκαρίσματα, κάτι που το περιμέναμε. Το ζήτημα για μας ήταν να πάρουμε το χώρο του κέντρου με τον Μπουσκέτς και να δημιουργήσουμε χώρο για τους επιθετικούς. Ο Πέπε είναι δυνατός. Θα δούμε και την Τετάρτη τι θα γίνει στον τελικό".

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: " Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πάντοτε όταν έρχεσαι εδώ μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά και να κερδίσουμε στο τέλος με το κοντρόλ που δεν έκανε ο Βίγια. Εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς για να στεφθούμε πρωταθλητές".

Ερωτώμενος για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της ομάδας του και με το οποίο η Ρεάλ ισοφάρισε, είπε: " Αυτό είναι δική σας δουλειά. Εγώ δεν έχω δει τίποτα", σχολίασε.

Τέλος, μίλησε και για τον Κάρλες Πουγιόλ που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. " Έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω πως έπαθε ένα μικρό τράβηγμα εξαιτίας του ότι είχε να παίξει καιρό, λόγω και της έντασης. Περιμένω να μιλήσω μαζί του και θα δούμε".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ