ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

Γκουαρδιόλα: "Δεν υποτιμάμε καμία διοργάνωση, αλλά δεν θα ρισκάρω στο League Cup, έχω πρωτάθλημα και Champions League "

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην ανάγκη της ομάδας για ροτέισον και μειωμένη ένταση στον επόμενο γύρο του League Cup επειδή προτεραιότητα αποτελεί το Champions League και η Premier League.

Μετά τη νίκης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουότφορντ με 2-1 στον τρίτο γύρω του League Cup, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να αγωνίζεται στα "κόκκινα" σε αυτή την διοργάνωση, ταυτόχρονα με το Champions league και την Premier League.

Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε πως ο ίδιος δεν υποτιμά το League Cup, το οποίο έχει κατακτήσει 4 συνεχόμενες φορές, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο το ροτέισον στο ρόστερ προκειμένου να ανταποκριθεί ο σύλλογος στις απαιτήσεις των υπόλοιπων διοργανώσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των "πολιτών": "Στον επόμενο γύρο, σας το ανακοινώνω από τώρα, θα βάλω τη δεύτερη ομάδα. Δεν πρόκειται να χαραμίσουμε ενέργεια στο Carabao Cup", τόνισε ο Γκουαρδιόλα.

"Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Παίζουν νεαροί και για αυτό πρόκειται να για μία καλή διοργάνωση, την οποία κατακτήσαμε 4 φορές σερί. Παίζουμε πάντα για την πρόκριση και δεν υποτιμούμε καμία διοργάνωση. Αλλά είχαμε άλλο παιχνίδι πριν από μόλις 50 ώρες. Δεν πρόκειται να ρισκάρω κάτι στο Carabao Cup, ενώ υπάρχει η Premier League και στο Champions League"

TAGS ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ LEAGUE CUP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ