ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Έχουμε μόνο μία επιλογή για να κατακτήσουμε την Premier League, να νικήσουμε την Τότεναμ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Φούλαμ | 11 Μαΐου 2024
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Φούλαμ | 11 Μαΐου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ενόψει του "τελικού πρωταθλήματος" με την Τότεναμ πως η Σίτι δεν έχει περιθώριο να χαλαρώσει αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση της Premier League για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Η νίκη της Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ" το απόγευμα της Κυριακής (1-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) έριξε την Σίτι από την κορυφή και την υποχρεώνει να κάνει το "2 στα 2" στο φινάλε της Premier League για να πάρει (και) τον φετινό τίτλο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην αισθάνεται όμως έξτρα πίεση και να στέλνει το μήνυμα πως μοναδικός δρόμος για την ομάδα του είναι η νίκη την Τρίτη, απέναντι στην Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο.

"Ξέρουμε τον σκοπό για τον οποίο αγωνιζόμαστε, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή ένταση και συγκέντρωση. Εάν σε αυτά τα ματς παίξεις χαλαρός, τότε έχεις τεράστιο πρόβλημα.

Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Άγγελο Ποστέκογλου για την ομάδα του. Απολαμβάνω το συγκεκριμένο κομμάτι της σεζόν. Έχουμε μόνο μία επιλογή αν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και αυτή είναι να νικήσουμε την Τότεναμ.

Αν δεν πάρουμε τη νίκη επί της Τότεναμ, δεν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (13/05) ο Καταλανός, ο οποίος θέλει να γράψει ιστορία ως ο μοναδικός προπονητής με τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις επί εποχής Premier League.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ