PREMIER LEAGUE

Γκουαρδιόλα: "Ευχαριστώ τον Κόντε, αλλά δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε έπλεξε το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, με τον Ισπανό κόουτς να μην ασπάζεται ωστόσο την άποψη του τεχνικού της Τότεναμ.

Η Τότεναμ θα ψάξει το Σάββατο (19/2) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι την επιστροφή στις νίκες μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στην Premier League. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα παλέψει για το τρίποντο που θα την κρατήσει κοντά στο στόχο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει ότι το έργο των Σπιρουνιών δεν θα είναι εύκολο απέναντι στους πρωτοπόρους Πολίτες, ενώ στη συνέντευξη Τύπου εκθείασε μάλιστα τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τις τεχνικές του.

"Νομίζω ότι μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, γιατί το δείχνει σε πολλές ομάδες, σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Είναι καλό γιατί χτίζει κάτι σημαντικό και ο σύλλογος τον υποστηρίζει. Ήταν στην Μπαρτσελόνα και στην Μπάγερν και τώρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτοί οι σύλλογοι ήθελαν να επενδύσουν σε αυτόν και εκείνος ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη τους", ήταν τα εγκωμιαστικά λόγια του Κόντε.

Από τη μεριά του, ο Γκουαρδιόλα τον ευχαρίστησε για τα εγκωμιαστικά λόγια του Ιταλού, ωστόσο διαφώνησε με αυτά: "Τον ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και δεν προσποιούμαι".

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ