ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Χάλαντ: "Δεν υπάρχει αμυντικός που μπορεί να τον σταματήσει, ακόμα και με όπλο"

Manchester City's Erling Haaland reacts at the end of the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London Stadium in London, England, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Erling Haaland reacts at the end of the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London Stadium in London, England, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ παρέδωσε ακόμη ένα ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ πετυχαίνοντας χατ-τρικ στην έδρα της Γουέστ Χαμ και το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αποθεώνει και να στέλνει μήνυμα στους αμυντικούς των αντίπαλων ομάδων.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άρχισε "καυτός" στη φετινή Premier League και εκείνοι που "δοκιμάζονται" είναι οι αντίπαλοι της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Νορβηγό να ξεκινάει με ένα γκολ απέναντι στην Τσέλσι στην πρεμιέρα και να ακολουθούν δύο διαδοχικά χατ-τρικ κόντρα σε Ίπσουιτς και Γουέστ Χαμ.

Σύνολο 7, με το "θωρηκτό" της Σίτι και κορυφαίο σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος στις δύο περασμένες σεζόν να μετράει πλέον 70 γκολ σε 69 αγώνες του στην Premier League με τους πολίτες και να γίνεται μάλιστα το Σάββατο ο πρώτος παίκτης με δύο χατ-τρικ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μετά από τον Πολ Τζιούελ της Μπράντφορντ τη σεζόν 1994-95.

"Από την αρχή του αγώνα ήταν απίστευτος. Με τη νοοτροπία που έχει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Τον αγαπούν όλοι για αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει να τον αφήνεις να κάνει αυτό που θέλει. Δεν πέτυχε μόνο τρία γκολ αλλά δεν έχασε τη μπάλα καμία φορά. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του", τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου, ύστερα από τα τρία γκολ του Χάλαντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Είναι ασταμάτητος. Δεν υπάρχει κεντρικός αμυντικός που να μπορεί να τον σταματήσει, ακόμα και με όπλο. Είναι αδύνατο, είναι τόσο δυνατός και γρήγορος".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ