ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Ντε Μπρόινε δεν θα αποχωρήσει από τη Σίτι"

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα 2021 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Πεπ Γουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το τρέχον καλοκαίρι.

Τον ιθύνων νου της μεσαίας γραμμής και τον παίκτη στον οποίο βασίζεται όλο το επιθετικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να αποχωριστεί με τίποτα το φετινό καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, η απουσία του οποίου την περσινή σεζόν εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και ανετοιμότητας κόστισε στους "Πολίτες" πολύτιμα γκολ και ενδεχομένως την παρουσία τους σε έναν ακόμα τελικό Champions League, καθώς ο Βέλγος στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Βέλγος έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι δεν θα έλεγε όχι σε μία πλουσιοπάροχη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, με τους Άγγλους να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να γράφουν για συμφωνία του 33χρονου αρτίστα με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα από το Νησί διέψευσε κατηγορηματικά ο Γκουαρδιόλα, με τον 53χρονο να δηλώνει κατηγορηματικά: "Όχι, ο Κέβιν δεν θα αποχωρήσει".

Μένει πλέον να φανεί εάν όντως υπάρχει καπνός στην υπόθεση του Ντε Μπρόινε και εάν ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου θα ακολουθήσει τον δρόμο του Έντερσον, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος της Αλ Ιτιχάντ για τη θέση του τερματοφύλακα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ