LA LIGA

Γκουαρντιόλα: "Δε σχολιάζω τη διαιτησία"

Γκουαρντιόλα: "Δε σχολιάζω τη διαιτησία"

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Σεβίλλη, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αρνήθηκε να σταθεί στις διαιτητικές αποφάσεις και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Με τη σειρά του, ο Γκεγκόριο Μανθάνο είπε πως η ομάδα του μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι καταφέρνοντας να αποσπάσει βαθμό από τους Καταλανούς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα τράβηξε αρκετά βλέμματα πάνω του με την απόφαση του να ακυρώσει το γκολ του Μέσι στην αρχή του αγώνα. Ακόμη οι "μπλαουγκράνα" διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπόγιαν.

Ωστόσο ο Γκουαρντιόλα επέλεξε να μην αναφερθεί σ' αυτά. " Οι διαιτητής κάνουν πάντα ό,τι μπορούν. Εγώ εκπροσωπώ τη Μπαρτσελόνα. Δεν θέλω να μιλήσω για το ακυρωθέν γκολ του Μέσι".

" Ένας προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν κάθεται να συζητήσει για την απόδοση του διαιτητή", επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός.

" Κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ίσως να αξίζαμε κάτι περισσότερο απ' την ισοπαλία με βάση την απόδοση μας στο α' ημίχρονο. Στο β' η Σεβίλλη βελτιώθηκε σημαντικά και έδειξε την εξαιρετική νοοτροπία της", σχολίασε ο Γκουαρντιόλα για το παιχνίδι.

" Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε. Πάντοτε προσπαθούμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές έχεις να αντιμετωπίσεις έναν δυνατό αντίπαλο".

Μανθάνο: "Πολύ δύσκολο να κερδίσεις τη Μπαρτσελόνα"

Μόνο καλά λόγια είχε να πει και για τους παίκτες του, αλλά και για τους αντιπάλους, ο προπονητής της Σεβίλλης, όντας ξεκάθαρα ευχαριστημένος από την ισοπαλία.

" Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις τη Μπαρτσελόνα, επομένως είμαστε ικανοποιημένοι απ' την ισοπαλία. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν πολύ σημαντικό για μας. Μας έκανε να πιστέψουμε πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", ανέφερε ο Γκεγκόριο Μανθάνο.

" Η Μπαρτσελόνα ήταν απλά ανώτερη στην αρχή του αγώνα. Είναι απίθανο το παιχνίδι κατοχής τους, όταν είναι ξεκούραστοι. Μετά κουράστηκαν και αυτό επηρέασε τις πάσες τους".

" Η νίκη θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε απ' τις δύο ομάδες, έτσι όπως εξελίχτηκε ο αγώνας και είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μόνο λίγες ομάδες μπορούν να το πουν αυτό παίζοντας κόντρα στην Μπαρτσελόνα", επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ