CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Να σαγηνεύσουμε τους φιλάθλους"

Γκουαρντιόλα: "Να σαγηνεύσουμε τους φιλάθλους"
Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε το στίγμα για τον ημιτελικό: "Θέλουμε να σαγηνεύσουμε τους φιλάθλους"

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι συνηθισμένος σύλλογος και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, με τον Πέπ Γκουαρντιόλα να ξεφεύγει από την πεπατημένη των Συνεντεύξεων Τύπου και να δηλώνει: " Θέλουμε να σαγηνεύσουμε τους φιλάθλους με τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε αρκετά χαλαρός μία ημέρα πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την Τσέλσι και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού στο "Καμπ Νόου" η Μπαρτσελόνα δεν παίζει ποδόσφαιρο αλλά χορεύει τους αντιπάλους της. Για του λόγου το αληθές υπάρχουν οι μαρτυρίες των Λυών και Μπάγερν που πέρασαν δύσκολες στιγμές στο κάστρο των Καταλανών με 5 και 4 τέρματα αντίστοιχα.

" Νιώθω χαρούμενος σαν παιδί που ζω αυτό το όνειρο. Δεν ξέρω αν αυτές οι στιγμές θα επαναληφθούν ποτέ κι έτσι θα το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες" είπε ο 38χρονος προπονητής. "Αύριο είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο το αγωνιστικό μας στιλ και θα προσπαθήσουμε να σαγηνεύσουμε τους φιλάθλους με τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, το "παρών" έδωσε ο "μαέστρος" της μεσαίας γραμμής της "Μπάρτσα", Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος δήλωσε: " Δεν φτάσαμε συμπτωματικά εδώ. Από πλευράς τεχνικής και τακτικής το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το αγγλικό. Ωστόσο, το συμπέρασμα αυτό δεν μπορεί να βγει μόνο από το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων μας με την Τσέλσι".





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ