ΑΡΗΣ

Γκουγκουλιάς: "Δουλειά μου τα γκολ..."

Γκουγκουλιάς: "Δουλειά μου τα γκολ..."
Γκουγκουλιάς

Ο πρωταγωνιστής του φιλικού αγώνα με τον Πιερικό, Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε για τα 2 γκολ που πέτυχε και το μέλλον στον Άρη

Ο επιθετικός του Άρη έδειξε με τα δύο γκολ που σημείωσε αλλά και γενικότερα με την εμφάνισή του ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει στην επιθετική γραμμή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο "Ντούσκο" εξάλλου ήθελε να είναι σε αυτή την κατάσταση ο Γκουγκουλιάς μετά και τον τραυματισμό του Παπάζογλου ενώ και ο ίδιος να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση ώστε να τον πείσει αλλά και να ανέβει ο ίδιος ψυχολογικά.

Ο Γκουγκουλιάς σε δηλώσεις του για το χθεσινό φιλικό του Άρη στην Κατερίνη με τον Πιερικό τόνισε: "Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Παίξαμε με πάθος, όρεξη και προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα ήταν μια ευκαιρία για εμάς που δεν έχουμε χρόνο συμμετοχής, να δείξουμε πτυχές των ικανοτήτων μας και ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στη φετινή προσπάθεια".



Αναφορικά με το γεγονός ότι σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ του Άρη δήλωσε: "Σίγουρα χάρηκα που σκόραρα. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω. Ωστόσο είναι δουλειά μου να βάζω γκολ. Εγώ θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά όπως κάνω όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση και όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα μου".



Σχετικά με το ότι ο Άρης παραμένει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα της Super League ο Γκουγκουλιάς σχολίασε: "Σαφώς είναι θετικό ότι είμαστε αήττητοι. Μας ανεβάζει την ψυχολογία και γενικά κάνει καλό στο προφίλ της ομάδας", ενώ για το ματς που ακολουθεί της διακοπής στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό είπε:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο έχουμε χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα".



Κάκωση ο Γόγολος


Μία κάκωση στο γόνατο υπέστη ο Σπύρος Γόγολος στο χθεσινό φιλικό με τον Πιερικό και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Σήμερα ο έμπειρος αμυντικός του Άρη θα εξεταστεί ωστόσο δεν φαίνεται ότι εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ