ΙΩΝΙΚΟΣ

Γκουλής: "Είμαι ευχαριστημένος"

Γκουλής: "Είμαι ευχαριστημένος"
γκουλης

"Μία και καμία" για τους παίκτες του Ιωνικού στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, αφού αύριο Σάββατο, συμπληρώνουν 15 ημέρες παραμονής

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Γκουλής, μιλώντας σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε και την πειθαρχία, διάθεση, ευσυνειδησία και επαγγελματικότητα που επιδεικνύουν οι παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Συμπληρώσαμε 4 εβδομάδες προετοιμασίας, η οποία δεν χωρίζεται σε "βασική" ή μη, αφού το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει χαρακτηρίζεται από προοδευτική εντατικοποίηση και εξέλιξη τόσο των ασκήσεων φυσικής κατάστασης όσο και των ασκήσεων με μπάλα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας, τη δουλειά που έγινε και από τη διάθεση που έδειξαν όλοι οι παίκτες μου.

Κάναμε πολλά πράγματα, αλλά απομένουν να κάνουμε και πολλά άλλα. Στο διάστημα της παραμονής μας εδώ στα Τρία Πέντε Πηγάδια, δουλέψαμε πολύ τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, στην οποία αφιερώναμε τις πρωινές προπονήσεις, όσο και στον τομέα της τακτικής, κάθε απόγευμα. Επί 15 ημέρες, οι παίκτες "έβγαλαν" αγόγγυστα το πρόγραμμα και είμαι ευχαριστημένος από κάθε πλευρά.

Το σημαντικό για μένα είναι να είμαστε όλοι υποταγμένοι στην ομάδα, να έχουμε ατσάλινη πίστη και αποφασιστικότητα και μέσα από μια τέτοια λογική και νοοτροπία θα μπορέσουμε να επιδιώκουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και με κάθε αντίπαλο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τις δηλώσεις, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή μας. Επαναλαμβάνω, όμως, πως με ατσάλινη θέληση και πίστη στην ομαδική δουλειά και την ομάδα, θα μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε μέσα στο γήπεδο.

Την Κυριακή, φεύγοντας από εδώ, θα σταματήσουμε στον Βόλο για το φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στο γήπεδο Κενταύρου (18.30). Θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς, καθώς θα έχουμε φύγει από το μεγάλο υψόμετρο, ενώ θα έχουμε και το πρόβλημα του πεντάωρου ταξιδιού μέχρι τον Βόλο. Ωστόσο, οι φιλικοί αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε στην πράξη αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις







".

Απόντες από τον αγώνα του Βόλου θα είναι οι τραυματίες, Βουρεξάκης, Τσουκαλάς και ο ασθενής Γκαμπόρ, που έχουν χάσει όλη τη μέχρι στιγμής προετοιμασία, ο Κωλέτσης που τραυματίστηκε στα Τρία Πέντε Πηγάδια και φυσικά ο Γκόγκας, που μόλις τώρα άρχισε να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ