ΙΩΝΙΚΟΣ

Γκουλής: "Με κλόνισαν οι οπαδοί του ΟΦΗ"

Γκουλής: "Με κλόνισαν οι οπαδοί του ΟΦΗ"
Γκουλης

Ο Νίκος Γκουλής βρέθηκε μπροστά στο πιο μεγάλο δίλημμα πιθανότατα τις προπονητικής του καριέρας

Τελικά η λογική επικράτησε του συναισθήματος και ο έμπειρος τεχνικός δεν δέχθηκε την πρόταση της Κρητικής ομάδας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το "Goal", αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, θέλοντας να αποφύγει την διαμάχη με τους οπαδούς της ΟΦΗ.
" Πήγα 21 χρονών στον ΟΦΗ και από αυτή την ομάδα έφυγα στα 33.Ο ΟΦΗ ήταν και θα παραμείνει το μεγαλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Γκουλή. Οι επιτυχίες που έζησα ήταν περισσότερες από τις αποτυχίες. Αναρωτιέμαι τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η ομάδα των τελευταίων χρόνων με αυτήν που οραματίστηκε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Mε κλόνισε η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ. Εγώ πήγαινα να κάνω καλό και θα γινόμουνα η αφορμή να γίνουν χειρότερα πράγματα. Και αυτό δεν θα το έκανα ποτέ σε αυτή την ομάδα".

Η σεζόν τελείωσε με την τέταρτη θέση για τον Ιωνικό και ο Νίκος Γκουλής δηλώνει ευχαριστημένος από την φετινή σεζόν: " Mε ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ και με ένα μικρό μέσο όρο ηλικίας καταφέραμε να κάνουμε αξιόλογη πορεία. Η δημόσια παραδοχή του Χρήστου πως αυτή η χρονιά ήταν πετυχημένη αποτελεί δικαίωση για εμένα, αλλά πιστεύω και για τον ίδιο αλλά και το μοντέλο ομάδας που είχε στο μυαλό του.

Η Χρήστος είναι εξαιρετικό παιδί αλλά σε πολλά πράγματα αδικεί τον εαυτό του και του το έχω πει. Παρόλο τις δυσκολίες όμως παρά τις περιέργειες που έχει ο καθένας έχουμε καλή συνεργασία. Η παραδοχή του πως έγινε καλή δουλειά φέτος, με δικαιώνει για την επιλογή μου. Η πρόταση του με κολακεύει και δεσμεύτηκα να του απαντήσω μόλις τελειώσω το προπονητικό σεμινάριο και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει και ο ίδιος τι προτίθεται να κάνει

".





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ