ΙΩΝΙΚΟΣ

Γκούλης: "Τον καλύτερο μας εαυτό"

Γκούλης: "Τον καλύτερο μας εαυτό"
γκουλης

Τον καλύτερο εαυτό ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκος Γκούλης λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης

Ο προπονητής των Νικαιωτών πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους παίκτες του και αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη τόνισε: " Μέσα σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο απαιτήσεων, αλλά εμείς είχαμε αγωνιστική διάθεση και πάθος για τη νίκη με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με σεβασμό στη δουλειά μας και να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και τη νίκη. Το ζητούμενο για εμάς είναι να συστηνόμαστε καθημερινά με τον καλύτερο εαυτό μας".





Στο αγωνιστικό κομμάτι, αποθεραπεία γι αυτούς που αγωνίστηκαν κατά της Βέροιας και προπόνηση εντατικής μορφής για τους υπόλοιπους περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Νίκος Γκουλής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Φαμπίνιο, που εξέτισε την ποινή του και εκτός απροόπτου τον Γκονζάλες, ο οποίος πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αναμένεται να επανέλθει.

Σ' ότι αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου που αντικαταστάθηκε χθες λόγω τραυματισμού, έχει μια ενόχληση στο αριστερό ισχύο που είχε προκληθεί από χτύπημα στο ματς κυπέλλου με το Κορωπί.. Ο νεαρός παίκτης ακολουθεί ήδη φυσικοθεραπευτική αγωγή και πιστεύεται ότι θα είναι έτοιμος μέχρι το ματς με τον Αγροτικό.

Τέλος, πρόβλημα υπάρχει με το νεαρό Σωτήρη Παπαζούδη, αδελφό του Αποστόλη, που στα ματς με Εθνικό και Βέροια κάλυψε τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς έχει κάταγμα σκαφοειδούς στο δεξιό πόδι και πιθανόν να οδηγηθεί στο χειρουργείο.





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ