ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκούντιονσεν: "Με στήριξε ο Γκουαρντιόλα"

Γκούντιονσεν: "Με στήριξε ο Γκουαρντιόλα"
Γκούντιονσεν

Νέα σελίδα στην καριέρα του θεωρεί την συνεργασία του με τον Πέπε Γκουαρντιόλα ο Ισλανδός άσος των "μπλαουγκράνα" Έιντουρ Γκούντιονσεν

Ο Γκούντιονσεν ήταν προς αποχώρηση το περασμένο καλοκαίρι για τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι την άφιξη του νέου προπονητή. Η ομιλία του που είχε με τον Γκουαρντιόλα στην αρχή της σεζόν, τον έπεισαν να προσπαθήσει ώστε να παραμείνει στην "Μπάρτσα".
" Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έφευγα από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Είχα αναγκαστεί να φύγω εξαιτίας της ατμόσφαιρας που υπήρχε γύρω από εμένα, αλλά μετά την συζήτηση που είχα με τον Γκουαρντιόλα, αποφάσισα να μείνω.

Ο Γκουαρντιόλα μου άλλαξε την ζωή. Με εξέπληξε όταν μου είπε: "Έχω εμπιστοσύνη σε εσένα και αν έχεις και εσύ το ίδιο τότε πρέπει να τα δώσεις όλα στην προετοιμασία της ομάδας.



Αυτό άλλαξε τις σκέψεις μου και σταμάτησα να δέχομαι προτάσεις από ομάδες και συγκεντρώθηκα στην Μπαρτσελόνα", τόνισε ο Ισλανδός άσος για την παραμονή του στον σύλλογο.

Ο τραυματισμός του στην αρχή της σεζόν ήταν κάτι που δεν θέλει να θυμάται ο διεθνής άσος. Η στήριξη του προπονητή του ήταν καταλυτική για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, όπως παραδέχεται: " Ήταν κακιά στιγμή. Μετά τον τραυματισμό μου ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω, ωστόσο ο προπονητής μου με στήριξε και μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ ξανά με την ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή μου σκόραρα κάτι που μου έδωσε αυτοπεποίθηση".




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ