ΠΑΟΚ

Γκούντμουνσον και Φάλκε στη λίστα του ΠΑΟΚ

Γκούντμουνσον και Φάλκε στη λίστα του ΠΑΟΚ

Ο Γιόχαν Γκούντμουνσον και ο Ιάγκο Φάλκε είναι τα δύο νέα ονόματα που προστέθηκαν στη μεταγραφική λ λίστα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Δύο ακόμη ονόματα προστίθενται στη μακρά λίστα της μεταγραφολογίας στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουνσον και τον Ιάγκο Φάλκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport".

Ο πρώτος μένει ελεύθερος από την Άλκμααρ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Τσέλσι και της Φούλαμ.

Ο Ιάγκο Φάλκε, 24χρονών και αυτός, ανήκει στην Τότεναμ και πέρυσι αγωνίστηκε στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Μπορεί να αποδεσμευτεί χωρίς μεγάλο κόστος και η αλήθεια είναι ότι ψάχνεται να αποχωρήσει από τους “πετεινούς”, αφού δεν βλέπει προοπτική.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα με τον Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουνσον, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αλκμάαρ. Το όνομα του Ισλανδού μεσοεπιθετικού μπήκε στην επικαιρότητα του Δικεφάλου τις τελευταίες ώρες, όπως και άλλων ποδοσφαιριστών και μένει να φανεί ποιες θα είναι, τελικά, οι εξελίξεις από το μεταγραφικό μέτωπο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ