ΑΡΗΣ

Γκρασιάν: "Nα γίνω ο ηγέτης του Άρη"

1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Λεάντρο Γκρασιάν MOTIONTEAM

Την επιθυμία του να γίνει ηγέτης του Άρη εξέφρασε ο Λεάντρο Γκρασιάν που παράλληλα διψάει για τίτλους

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στα πλαίσια της καθιερωμένης ημέρας Τύπου που διοργάνωσε η ΠΑΕ Άρης στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας αναφερόμενος αρχικά για το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπάρι υπογράμμισε πως: " Είχα εμπιστοσύνη στα πόδια μου. Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης εκτέλεσα αρκετά στημένα και είχα καλή ψυχολογία. Τα φάουλ είναι στα χαρακτηριστικά μου σαν ποδοσφαιριστή.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να αγωνίζομαι επαγγελματικά πάντα πήγαινα και έπαιρνα πρώτος την μπάλα και εκτελούσα τα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και μπροστά. Αυτό έκανα και όταν έπαιζα στην Μπόκα», ενώ για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη είπε: «Όσον αφορά την απόφασή μου να αφήσω την πατρίδα μου και την Μπόκα και να έρθω στον Άρη ήταν σίγουρα δύσκολη. Ωστόσο αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξω έναν καινούργιο κύκλο στην καριέρα μου.

Πάντα, ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και ο Άρης μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να γίνω ο ηγέτης του Άρη. Βρίσκομαι στη κατάλληλη ηλικία, ώστε να μπορούν οι οπαδοί της ομάδας να με βλέπουν και να διασκεδάζουν με τις ενέργειές μου. Ο τρόπος που μου δέχτηκαν οι οπαδοί μας με γεμίζει ευθύνες. Πρέπει να έχω καλή απόδοση, ώστε να φθάσουμε τον Άρη στη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ή στην κατάκτηση του Κυπέλλου".

Ρόβας: "Θα είναι η χρονιά μας"

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ρόβας επεσήμανε ότι φέτος ο Άρης μπορεί να πετύχει πολλά λέγοντας ότι: " Ξεκινήσαμε με θετικό τρόπο τη χρονιά, σε ένα δύσκολο φιλικό με αντίπαλο τη Μπάρι. Δείξαμε ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο, αλλά ακόμα είναι αρχή και θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε και πρέπει".

Κι όσο για τον Άρη είπε: " Παρακολουθώ πολλά χρόνια τον Άρη και βλέπω ότι φέτος η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή σε όλους τους τομείς. Η ομάδα διαθέτει ταχύτητα, δύναμη, πάθος, αλλά και στην ποιότητα είναι σε υψηλά επίπεδα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας», ενώ για τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε: «Ο κόσμος της ομάδας είναι παθιασμένος και στηρίζει πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και φέτος-που το πιστεύω- να τους έχουμε πάντα δίπλα μας και από την πλευρά μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους οπαδούς μας".

Για τον ίδιο τόνισε ο Ρόβας τόνισε: " Προσωπικά είμαι ήδη 20 μέρες στην ομάδα και έχω δεθεί μαζί της. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω αυτούς που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν. Στόχος μου είναι με πολύ δουλειά και υπομονή να καθιερωθώ στην βασική ενδεκάδα".

Σε ερώτηση για το φλερτ του Άρη στο πρόσωπό του σχολίασε πως: " Όταν υπέγραψα στον Άρη την ίδια μέρα έγινε και η κλήρωση της Λίγκας», ενώ τέλος για το ότι στην πρεμιέρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του τον Ατρόμητο δήλωσε: «Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε την πρώτη αγωνιστική να παίξω εναντίον του Ατρόμητου. Δεν με φοβίζει αυτό, είμαι παίκτης του Άρη και θα παίξω για να κερδίσω. Θέλω πολύ να κερδίσω σε αυτό το ματς, όχι γιατί έχω κάτι να αποδείξω, αλλά γιατί αυτό είναι το συμφέρον του Άρη".

Μπουαζά και άφιξη Φερνάντεζ

Στα μεταγραφικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η ολοκλήρωση της απόκτησης του αριστερού μεσοεπιθετικού με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να προχωράει σε νέα επαφή με την Φούλαμ για τον διεθνή Αλγερινό Χαμέρ Μπουαζά.

Κατά τα άλλα αύριο και παρά το γεγονός ότι η απόκτηση του Αργεντινού Ντάριο Φερνάντεζ θα ανακοινωθεί από την στιγμή που πάρει στα χέρια του το κοινοτικό του διαβατήριο αναμένεται αύριο το βράδυ να βρίσκεται στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε και να τεθεί στην διάθεση του Ιομάρ Μαζίνιο.

Νωρίτερα εξάλλου στις 18:00 είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό του Άρη στην διάρκεια της προετοιμασίας με αντίπαλο την φορά αυτή την ιταλική Σιένα. Αυτό θα γίνει στο Μπολζάνο υπό το βλέμμα 150 φιλάθλων της ομάδας με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να είναι εκδρομείς του συνδέσμου Super 3 που έχουν ξεκινήσει από χθες από την Θεσσαλονίκη.





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ