ΑΕΚ

Γκρέταρσον: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται"

Γκρέταρσον: "Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται"
γκρέταρσον

"Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με κανέναν", δήλωσε ο Άρναρ Γκρέταρσον που έρχεται στην Ελλάδα

" Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με κανέναν, αν και εφόσον καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία με την ομάδα, δεν θα έρθω για να δημιουργήσω ρήξεις και κόντρες, αλλά για να βοηθήσω την ΑΕΚ να γίνει καλύτερη και να επιτύχει τους στόχους της", τόνισε με δηλώσεις του στο "Goal".

Ο 38χρονος Άρναρ Γκρέταρσον θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες να οριστικοποιήσει εκτός απροόπτου την συνεργασία του με την ΑΕΚ, ενώ δεν απογοητεύεται από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η oμάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο εκλεκτός του Σταύρου Αδαμίδη, μιλώντας στην εφημερίδα το "Goal", έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς και θυμάται τα χρόνια που πέρασε στην ΑΕΚ: " Είναι καταξιωμένος τεχνικός και αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το δείχνουν όλα όσα έχει πετύχει στις ομάδες που έχει δουλέψει, οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μιλούν από μόνοι του. Όλα όσα ακούγονται γύρω από μένα και τον κύριο Μπάγεβιτς και το αν μπορούμε να συνεργαστούμε, τα μαθαίνω από σας, δεν τα γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω αυτή τη σχέση, ήταν τρία πολύ ωραία χρόνια στην ομάδα, ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό μας και δεν θα ξεχάσω τις φορές που φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου".

Ο Γκρέταρσον θα επισημοποιήσει τις επόμενες ημέρες την συνεργασία του με την ΑΕΚ: " Υπάρχει ενδιαφέρον, μπορείτε να το πείτε και κάποιου είδους πρόταση από πλευράς ΑΕΚ και δη στελέχους με καλή θέση στην ομάδα από τα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φλεβάρη, δεν θυμάμαι ακριβώς, και τις επόμενες μέρες θα έρθω πιθανότατα στην Ελλάδα για να φανούν όλα και να επισημοποιηθούν, εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα, τα πράγματα. Είναι αλήθεια πως με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεργαστώ και πάλι με την ΑΕΚ.

Αν δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, να είστε σίγουρος πως δεν θα έμπαινα καν σε συζήτηση περί αυτής της προοπτικής. Με βοήθεια και καλή συνεργασία απ’ όλες τις πλευρές και τους παράγοντες που εμπλέκονται γύρω απ’ αυτόν το ρόλο είμαι πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλό".

Ο Γκρέταρσον, έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος και για το πώς πάει η Ενωση τη φετινή σεζόν στις εντός Ελλάδος υποχρεώσεις της: " Είναι αλήθεια πως η φετινή σεζόν για την ομάδα είναι δύσκολη για πολλούς λόγους και όχι καθαρά αγωνιστικούς, όμως η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της, διότι υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτή που έχουν διάθεση για προσφορά και σκληρή δουλειά".











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ