ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Γκριεζμάν: "Ήταν δύσκολο να χωνέψω την επιλογή του Εμπαπέ ως αρχηγού"

Γκριεζμάν: "Ήταν δύσκολο να χωνέψω την επιλογή του Εμπαπέ ως αρχηγού"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιλέξει τον Κιλιάν Εμπαπέ ως επόμενο αρχηγό της εθνικής Γαλλίας μετά από τον Ουγκό Λορίς πλήγωσε τον Αντουάν Γκριεζμάν, κάτι που δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί σε συνέντευξή του.

Το φινάλε του Μουντιάλ στο Κατάρ έφερε τέλος εποχής για τον Ουγκό Λορίς στην εθνική Γαλλίας, με τον κίπερ της Τότεναμ να λέει αντίο στη διεθνή δράση και να αφήνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για τον διάδοχό του.

Κατά πολλούς, εκείνος που θα έπαιρνε το χρίσμα βάσει αριθμού συμμετοχών και "παλαιότητας" στους μπλε ήταν ο Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιλέγει ωστόσο να δώσει αυτό το ρόλο στον Κιλιάν Εμπαπέ και το γεγονός αυτό να "παγώνει" τον μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο.

Γκριεζμάν: "Ήταν δύσκολο να χωνέψω την επιλογή του Εμπαπέ ως αρχηγού"
@2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Πλέον, ο χρόνος έχει επουλώσει τις πληγές, με τον ίδιο να παραδέχεται πάντως σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Telefoot" πως χρειάστηκε να περάσουν 1-2 ημέρες για να "χωνέψει" την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή των μπλε.

"Ήταν δύσκολο και σκληρό για να το αποδεχτώ. Πέρασαν 1-2 ημέρες για να το χωνέψω. Τώρα είμαι πλήρως με τον Κιλιάν. Είμαι 32 και αν έχω ακόμα δυνάμεις στα πόδια μου, φτάνω προς το τέλος της καριέρας μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γκριεζμάν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ