ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριεζμάν: "Καλά τα τρία γκολ, αλλά πρέπει να βελτιωθώ"

Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σκόραρε ένα ακόμη γκολ στην νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ με 2-1, όμως εμφανίστηκε προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας.

Στην νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ με 2-1, ο Αντουάν Γκριεζμάν πέτυχε ένα ακόμη τέρμα και έφτασε τα τρία στην σεζόν με την φανέλα των "μπλαουγκράνα". Το νέο απόκτημα των Καταλανών όμως δεν έχει πιάσει την απόδοση που θα ήθελε, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο Γάλλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στην βασική ενδεκάδα και μίλησε για την συνεργασία του με τον Αργεντινό, την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει για τον εαυτό του.

" Ο Μέσι στέλνει την μπάλα όπου θέλει. Το κάνει συχνά στα κόρνερ, ο καθένας παίρνει την θέση του και αυτήν την φορά εγώ ήμουν στην καλύτερη θέση.

Σαν ομάδα είμαστε πολύ μακριά ακόμη από την καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαμε, όμως προσπαθούμε να αποδίδουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στην Μπαρτσελόνα το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Ήξερα πως αυτό θα μου κοστίσει, όμως κάθε φορά βελτιώνομαι όλο και περισσότερο", υποστήριξε αρχικά.

Τέλος, στάθηκε στην απόδοσή του και στα γκολ που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής.

" Τα τρία γκολ που έχω πετύχει είναι καλά, όμως στο μέλλον θα πρέπει να γίνω καλύτερος και θα γίνω. Θα πρέπει να βελτιωθώ", τόνισε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ