ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Γκροντόνα: "Θα μπορούσε να φύγει ο Μέσι"

Julio Grondona, president of the Argentine Soccer Association, participates in a meeting of the CONMEBOL's executive committee at their headquarters in Luque, November 24, 2010.REUTERS/Jorge Adorno(PARAGUAY - Tags: SPORT SOCCER)
Julio Grondona, president of the Argentine Soccer Association, participates in a meeting of the CONMEBOL's executive committee at their headquarters in Luque, November 24, 2010.REUTERS/Jorge Adorno(PARAGUAY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα, προειδοποίησε με δηλώσεις του ότι ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα αν συνεχιστεί η διαρκής κριτική από τον κόσμο και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Έχει μπει στο στόχαστρο των οπαδών αυτός και οι συμπαίκτες του για τις εμφανίσεις της "Αλμπισελέστε" στη πρώτη φάση του Κόπα Αμέρικα, με την κριτική φιλάθλων και Μέσων να γίνεται όλο και πιο έντονη για τον Μέσι και την παρέα του.

Ήρθε λοιπόν και ο Χούλιο Γκροντόνα για να βάλει το "μπαμπούλα" της πιθανής αποχώρησης του σταρ της Μπαρτσελόνα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Η λύση για το Μέσι θα ήταν να πει: 'Δεν ξαναέρχομαι να παίξω στην εθνική, θα μείνω στην Ισπανία".

"Ο καθένας βλέπει ότι ο κόσμος της Αργεντινής θέλει να τον ταπεινώσει. Ο Μέσι γεννήθηκε στο Ροσάριο, έζησε, έπαιξε εκεί, είχε προβλήματα στην ανάπτυξή του. Ακολούθησε το δρόμο του, βρήκε το μέρος του -τη Βαρκελώνη- και τον φρόντισαν σα να είχε γεννηθεί εκεί".

"Κι όμως, είπε 'όχι' στην Ισπανία επειδή ήθελε να παίξει για την Αργεντινή. Οφείλουμε να το λάβουμε υπόψιν μας αυτό", ήταν τα λόγια του Γκροντόνα.

Ο ίδιος ο Μέσι είπε: "Ποτέ δεν ενοχλήθηκα από το τι λέει ο Τύπος και ποτέ δεν θα θα ενοχληθώ. Δε νομίζω όμως ότι κάποιος θέλει να τον γιουχάρουν και να τον προσβάλουν. Εμείς πρώτοι θέλουμε να πάει καλά η ομάδα".

Επίσης, ο Κάρλος Τέβες είχε δηλώσει πως μπορεί να φύγει από την εθνική εξαιτίας της υπερβολικής πίεσης που νιώθει όταν αγωνίζεται με τη φανέλα της 'Αλμπισελέστε". Βέβαια, τα 18 "ξερά" χρόνια που έχει να πάρει τίτλο η Αργεντινή, δεν είναι καθόλου λίγα...

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ