ΑΓΓΛΙΑ

Γλίτωσε την Τσέλσι ο Ανελκά

Γλίτωσε την Τσέλσι ο Ανελκά
ανελκά

Η Τσέλσι έχανε από την Γουότφορντ 16 λεπτά πριν το τέλος, όμως επικράτησε με 3-1 χάρη σε τέρματα του Νικολά Ανελκά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup (videos)

Η ομάδα της Championship άνοιξε το σκορ με τον Πρίσκιν στο 69', όμως ο Γάλλος στράικερ με δύο γκολ σε τρία λεπτά, το 75ο και 77ο, ανέτρεψε το σκορ, ενώ έδιωξε οριστικά το άγχος στο 91' συμπληρώνοντας το χατ-τρικ του
Ο Ανελκά πέτυχε το πρώτο του γκολ με... κάτι σαν ανάποδο ψαλίδι, το δεύτερο κεφαλιά και το τρίτο με πλασέ, ενώ ο Γκους Χίντινκ ήταν στην εξέδρα του "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ" δίπλα στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Λοτς, Χόιτ, Μαριάπα, ΝτεΜέριτ, Ντόιλεϊ, Σμιθ, Τζένκινς, Γουΐλιαμσον (67' Κάουϊ), ΜακΆνουφ, Ράσιακ (66' Πρίσκιν), Χόσκινς (76' Ο'Τουλ).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μανσιέν, Άλεξ, Ιβάνοβιτς, Άσλεϊ Κόουλ, Λαμπάρντ, Μπάλακ (83' Μπελέτι), Μίκελ (73' Στοτς), Καλού, Ανελκά, Ντρογκμπά.

Τέσσερις επαναληπτικοί

Σε όλες τις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, έτσι απαιτούνται ρεβάνς. Η Μπάκμπερν ισοφάρισε την Κόβεντρι στο 93' (2-2), η Γουέστ Χαμ στο 83' την Μίντλεσμπρο, ενώ δεύτερη ευκαιρία για την έκπληξη πήραν Σέφιλντ Γ. και Σουόνσι κόντρα σε Χαλ και Φούλαμ, αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5η φάσης του FA Cup:

Σάββατο
Μπλάκμπερν - Κόβεντρι 2-2 (2' Σάντα Κρουζ, 93' Σάμπα / 61' Γκούναρσον, 76' Ντόιλ)
Σέφιλντ Γιουν. - Χαλ 1-1 (7' Χάλφορντ / 34' Ζάγιατ)
Σουόνσι - Φούλαμ 1-1 (52' Σκότλαντ / 44' αυτ. Μονκ)
Γουέστ Χαμ - Μίντλεσμπρο 1-1 (83' Ιλούνγκα / 22' Ντάουνινγκ)
Γουότφορντ - Τσέλσι 1-3 (69' Πρίσκιν / 75', 77' και 91' Ανελκά)

Κυριακή
Έβερτον - Άστον Βίλα (16:30)
Ντέρμπι - Μάντσεστερ Γ. (18:30)

*Την Δευτέρα η αναμέτρηση Άρσεναλ - Κάρντιφ για την 4η φάση, με τον νικητή στην 5η να αντιμετωπίζει την Μπάρνλεϊ, εντός έδρας.

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-3








































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ