ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γλυκοκοιτάζει Σαβιόλα η "Μεγάλη Κυρία"

Γλυκοκοιτάζει Σαβιόλα η "Μεγάλη Κυρία"
Σαβιόλα-Ρεάλ Μαδρίτης

Για την απόκτηση του επιθετικού της Ρεάλ, Χαβιέ Σαβιόλα ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Αργεντίνος επιθετικός το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και η μισητή αντίπαλος Ρεάλ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και τον ενέταξε στο δυναμικό της.
Παρόλα αυτα ο Σαβιόλα δεν είναι στα αρχικά πλάνα του Μπερντ Σούστερ, έχει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των "μαδριλένων" και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν την θερινή μετεγγραφική περιόδο από τους "μερένγκες".

Η "βέκια σινιόρα" θεωρώντας πως ο επιθετικός της "βασίλισσας" θα είναι μια καλή λύση για το επιθετικό πρόβλημα, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και το ευχάριστο για την Γιούβε είναι πως η τιμή του δεν προβλέπεται να είναι μεγάλη.

Μάλιστα το φλερτ της Ρεάλ με τον μεσοεπιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Ντιέγκο, ενισχύει ακόμη περισσότερο τα σενάρια φυγής του Σαβιόλα.

Στο παιχνίδι διεκδίκησης του Ντιέγκο έχει μπει και η Γιουβέντους, όμως τα οικονομικά μεγέθη της Ρεάλ καλύπτουν σαφώς περισσότερο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και πλέον η "Μεγάλη Κυρία" έχει στρέψει το βλέμμα της στον Σαβιόλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα αναφέρουν πως το κόστος πιθανής μετεγγραφής του Αργεντίνου επιθετικού θα φτάσει περίπου τα 4,5 εκ. ευρώ.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ